شناسهٔ خبر: 71219577 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازدید از موزه تاریخ طبیعی زنجان به مدت سه روز رایگان است

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان، گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر بازدید از موزه تاریخ طبیعی زنجان از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ بهمن ماه برای عموم رایگان می‌باشد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ باقری با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، افزود: به همین مناسبت از روز جمعه ۱۹ تا روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه بازدید از موزه تاریخ طبیعی اداره کل برای عموم رایگان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاقه مندان می‌توانند در روز جمعه ۱۹ بهمن ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۸ و روز‌های شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ بهمن ماه صبح‌ها از ساعت ۹ الی ۱۲ و بعد از ظهر از ساعت ۱۵ الی ۱۷ از موزه تاریخ طبیعی بازدید نمایند.

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان با دعوت از عموم مردم جهت بازدید از موزه تاریخ طبیعی، گفت: موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در ابتدای جاده تبریز، پارک جنگلی ارم واقع شده است.

وی ادامه داد: در این موزه بیش از ۶۰ نمونه از پستانداران، ۱۰۳ نمونه از پرندگان، ۲۶ نمونه از خزندگان، ۱۷ نمونه انواع ماهیان و ۱۲۰ نمونه از حشرات مختلف جمع آوری شده و در معرض بازدید علاقمندان قرار گرفته است.

باقری گفت: از دیگر گونه‌های موجود در موزه تاریخ طبیعی زنجان می‌توان به ۱۵ گونه گیاهی، ۳۸ گونه فسیل بی مهرگان، بیش از ۳۰ گونه فسیل گیاهان، ۷۶ گونه سنگ و کانی، ۱۹ گونه اسکلت و بالغ بر ۵۵ گونه از سایر بندپایان اشاره کرد.

موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان به منظور حفاظت از گونه‌های جانوری و گیاهی، سنگواره‌ها و نمونه‌هایی از برخی کانی‌ها و سنگ‌های معدنی موجود در استان در سال ۱۳۷۳ افتتاح شد.

در این موزه، نمونه‌های نادر گیاهی، جانوری و کانی استان زنجان جمع آوری و به صورت نمایشگاهی طراحی و ارائه شده است.