شناسهٔ خبر: 71219783 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر

بازدید از موزه تاریخ طبیعی زنجان به مدت سه روز رایگان است

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان، گفت: به مناسبت گرامی‌داشت دهه مبارک فجر بازدید از موزه تاریخ طبیعی زنجان از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ بهمن ماه برای عموم رایگان است.

صاحب‌خبر -

امجد باقری در گفت‌وگو با گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: به همین مناسبت از روز جمعه ۱۹ لغایت روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه بازدید از موزه تاریخ طبیعی اداره‌کل برای عموم رایگان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند در  روز جمعه ۱۹ بهمن ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۸ و روزهای شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ بهمن ماه صبح‌ها از ساعت ۹ الی ۱۲ و بعد از ظهر از ساعت ۱۵ الی ۱۷ از موزه تاریخ طبیعی بازدید کنند.

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان ضمن دعوت از عموم مردم جهت بازدید از موزه تاریخ طبیعی، گفت: موزه تاریخ طبیعی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان در ابتدای جاده تبریز، پارک جنگلی ارم واقع شده است.

وی ادامه داد: در این موزه بیش از ۶۰ نمونه از پستانداران، ۱۰۳ نمونه از پرندگان، ۲۶ نمونه از خزندگان، ۱۷ نمونه انواع ماهیان و ۱۲۰ نمونه از حشرات مختلف جمع آوری شده و در معرض بازدید علاقمندان قرار گرفته است.

باقری گفت: از دیگر گونه‌های موجود در موزه تاریخ طبیعی زنجان می‌توان به ۱۵ گونه گیاهی، ۳۸ گونه فسیل بی‌مهرگان، بیش از ۳۰ گونه فسیل گیاهان، ۷۶ گونه سنگ و کانی، ۱۹ گونه اسکلت و بالغ بر ۵۵ گونه از سایر بندپایان اشاره کرد.

موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان به منظور حفاظت از گونه‌های جانوری و گیاهی، سنگواره‌ها و نمونه‌هایی از برخی کانی‌ها و سنگ‌های معدنی موجود در استان در سال ۱۳۷۳ افتتاح شد.

در این موزه، نمونه‌های نادر گیاهی، جانوری و کانی استان زنجان جمع‌آوری و به صورت نمایشگاهی طراحی و ارائه شده است.

انتهای پیام