شناسهٔ خبر: 71190743 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نگاهی به چند برنامه و مستند تلویزیونی

برنامه تلویزیونی «سندباد»، مستند «طوبی»، «نبرد‌های فانتوم ۲» و «دست‌های خالی» و برنامه زمانه از شبکه‌های سیما روانه پخش می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، برنامه تلویزیونی «سندباد» مخاطبان را به سیاحتی سه گانه در ژاپن این کشور پر تلاش و پرزلزله دعوت می‌کند.

این برنامه چهارشنبه ۱۷ بهمن تا جمعه ۱۹ بهمن ماه حوالی ساعت ۲۲:۱۵ میزبان مخاطبان شبکه دو سیماست.

در این برنامه قرار است پای خاطره‌های استاد بزرگ «کن دو» و شاگردان شمشیر زن ایشان در استودیو سندباد بنشینیم .

حضور مهمانان ژاپنی و ژاپن دیده سندباد این هفته همراه با گفتگوی بحث برانگیزی بر سر «ژاپن امروز و مشکلات پیش رو» است که دیدن و شنیدن آن خالی از لطف نخواهد بود.

از دیگر موضوعات جذاب و منحصر‌به‌فرد این سه گانه سندباد پرداختن به زبان ژاپنی با حضور خوشنویس این زبان در استودیو است.

پرداختن به غذای ژاپنی، موسیقی ژاپنی، تاریخ و زندگی معاصر ژاپنی‌ها در قالب چندین بخش متنوع، جدای از استودیوی سندباد، از دیگر اجزا این سه گانه‌ ژاپنی سندباد است.

از آنجایی سبک زندگی یک ملت بسیار متنوع و وسیع است و پرداختن به آن همانقدر که پر از هیجان و تنوع است، نیاز به نگاهی عمیق و حساب شده دارد که سعی شده در تولید سه گانه‌ ژاپن سندباد این مهم لحاظ گردد.

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی

مستند «طوبی» 

مستند «طوبی» با نگاهی به سقط جنین، امشب از شبکه مستند پخش می‌شود.

مستند «طوبی» به بررسی دلایل مختلف سقط جنین، از جمله سقط عمدی و دلخواه، مشکلات خانوادگی و دلایلی که مادران را به سقط جنین می‌کشاند، می‌پردازد.

این مستند به تهیه کنندگی محمد رضا کریمی راد و کارگردانی سمیه ذاکری تولید شده است.

مستند «طوبی» سه‌شنبه ۱۶ بهمن ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۴:۳۰ و ۱۰:۳۰ روی آنتن می‌رود.

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی

مستند «نبرد‌های فانتوم ۲» 

همزمان با دهه مبارک فجر و در آستانه سالروز نیروی هوایی و بیعت همافران با امام خمینی (ره) دومین سری مستند «نبرد‌های فانتوم» به تهیه‌کنندگی مصطفی شوقی و کارگردانی سالار بی‌باک از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

این مستند شرح نبرد‌ها و عملیات‌های خلبانان جنگنده افـ-۴ یا فانتوم نیروی هوایی ارتش در جنگ هشت ساله با عراق است.

«نبرد‌های فانتوم ۲» با نگاه تحلیلی به تاریخ نبرد‌های هوایی، از اولین ماموریت خلبانان فانتوم در ۳۱ شهریور تا آخرین ماموریت آنان قبل از پذیرش آتش بس را روایت می‌کند.

«نبرد‌های فانتوم ۲» تولید شده در خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که چهارشنبه ۱۷ بهمن حوالی ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی

مستند «دست های خالی»

مستند «دست‌های خالی» با روایتی از مقالات فیلسوف بزرگ فرانسوی، میشل فوکو، امشب از شبکه مستند پخش می‌شود.

«دست‌های خالی» روایتی از نگاه و مقالات میشل فوکو، فیلسوف بزرگ فرانسوی نسبت به انقلاب اسلامی ایران است.

این مستند به کارگردانی جمشید بیات ترک تولید شده است.

مستند «دست‌های خالی»، سه‌شنبه ۱۶ بهمن ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود و تکرا آن روز بعد ساعت ۳:۰۰ و ۹:۰۰ روی آنتن می‌رود.

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی

برنامه «زمانه»

برنامه «زمانه» سه شنبه ۱۶ بهمن‌ماه با عنوان «عاشقان خمینی» حوالی ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

این قسمت از برنامه امین سلیمی میزبان علی اکبر شهبازی (کارگردان) است، که با عنوان «عاشقان خمینی» به بحث و بررسی پیرامون مستند «نقد علی» می‌پردازند.

این برنامه در دهه فجر به روایت انقلاب اسلامی با بیان مستند‌ها می‌پردازد؛ و در هر قسمت از این برنامه میزبان یکی از مستندساز‌های شاخص انقلاب اسلامی است، که در گپ و گفتی شنیدنی مخاطب را با خود همراه می‌کند.

«زمانه» تولید گروه معارف شبکه دو سیما و به تهیه‌کنندگی سید مجید اکرمی است که در دهه فجر هر شب حوالی ساعت ۲۳:۱۵ روی آنتن می‌رود.