به گزارش مفدا، دکتر مسعود حبیبی در نشست رابطان و مسوولان دبیرخانههای ستاد اقامه نماز وزارت بهداشت که دوشنبه ۱۵ بهمن ماه در سالن اجتماعات صندوق رفاه برگزار شد، اظهار داشت: از همه شما خادمان و دست اندرکاران امر نماز که در فضای دانشگاهی برای توسعه اقامه نماز و ترویج این واجب الهی قدم بر میدارید، تشکر میکنم. شما عزیزان باید قدر خود را بدانید چرا که کار مقدس و ارزشمندی را انتخاب کرده و به نوعی با خدا معامله کردهاید.
وی خاطرنشان کرد: ما نیز در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از هر کمکی که لازم است برای ترویج و توسعه فرهنگ نماز در دانشگاهها صورت بگیرد، دریغ نخواهیم کرد و تمام قد در خدمت شما مسوولان دبیرخانههای ستاد اقامه نماز در دانشگاهها هستیم.
حبیبی با اشاره به تجربه فعالیت در ستاد اقامه نماز در محیط دانشگاهی طی سالهای گذشته، اظهار کرد: بنده سالها در ستاد اقامه نماز دانشگاه مشغول به فعالیت بودهام و کاملا با دغدغههای شما عزیزان آشنا هستم. برای توسعه فرهنگ نماز برخی اوقات کارهای عملیاتی و اجرایی انجام میشود و در مراکز درمانی و بیمارستانی به احیای نمازخانه و مساجد پرداخته میشود که در جای خود کار بسیار ارزشمندی است؛ اما چیزی که مهمتر است و باید آن را بیشتر در دستور کار قرار دهیم این است که علاوه بر این کارهای عملیاتی و زیرساختی در مسیر احداث و احیای نمازخانهها، بتوانیم به خوبی مفاهیم والایی را که در نماز وجود دارد به دانشجویان و جوانان انتقال دهیم و یقینا این کار، کار دشواری است و نیاز به تدبیر و برنامهریزی دارد.
وی با تاکید بر این که نماز یک ظرفیت بزرگ و محبت عظیمی است که خدا به بندگان خود عطا کرده، اظهار کرد: نماز بهترین فرصتی است که میتوانیم با خدا صحبت کنیم و به او پناه ببریم، حتی اگر عصیان و گناه بزرگی مرتکب شده باشیم؛ باید این مفاهیم و گزارهها را به دانشجویان منتقل کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت افزود: کسانی که با مسجد و نماز پیوند مستحکمی دارند یقینا از خیلی آسیبهای اجتماعی مصون هستند؛ باید با همفکری و ایدهپردازی شما عزیزان، تدابیری بیندیشیم که انس و الفت جوانان با نماز را بیشتر و مستحکمتر کنیم.
دکتر حبیبی با اشاره به اینکه ترغیب و ایجاد انس و الفت افراد با نماز باید از دوران کودکی آغاز شود، گفت: در وهله نخست باید از خانواده و مهد کودکها شروع شود و به خصوص در مقطع راهنمایی که شخصیت افراد در حال شکلگیری فرصت خوبی برای نهادینه کردن امر نماز است. بدون شک از ظرفیت و توانمندی شما عزیزان در محیط دانشگاه نیز باید نهایت بهرهمندی صورت بگیرد تا بتوانیم قشر دانشجو را بیش از گذشته با فرهنگ نماز آشنا کنیم؛ وظیفه همه ما ترویج اقامه نماز در سطح دانشگاههاست.
وی گفت: روز گذشته در دانشگاه شهید بهشتی اجلاس نماز برگزار شد؛ مقالات علمی خوبی در زمینه نماز از سوی صاحبنظران و دانشجویان به این همایش ارسال شد که نشان میدهد به خوبی توانستهایم در سطح دانشگاهها نسبت به موضوع نماز اقدامات پژوهشی، فرهنگی و زیرساختی انجام دهیم و باید این کار را بیش از پیش تقویت کنیم.
حبیبی گفت: در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در ستاد در کنار شما هستیم و هر فعالیتی که به توسعه اقامه نماز در دانشگاه کمک میکند، بیمنت انجام خواهیم داد؛ دکتر بابایی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت نیز با تعامل و همگرایی با نهادهای دانشجویی از جمله تشکلهای دانشجویی، کانونها، انجمنها و... تلاش خواهند کرد که از ظرفیت دانشجویی در مسیر ترویج فرهنگ نماز در سطح دانشگاهها استفاده مطلوبی شود.
وی بر لزوم تعامل مرکز قرآن و عترت و اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی برای توسعه فرهنگ اقامه نماز تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت دانشجویان و توانمندیهای فعالان نهادهای دانشجویی در این امر کمک بگیریم تا دانشجویان بیشتر دیده شوند و احساس کنند که همواره از نظرات آنها کمک گرفته میشود تا اثربخشی بیشتری در مسیر فعالیتهای انجام شده، صورت گیرد.