به گزارش سینماپرس، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در بازدید از نمایشگاه دستاوردها، اقدامات، برنامهها و چالشهای سازمان تنظیم و مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، این نهاد را به عنوان نمونهای موفق در عرصه حکمرانی صوت و تصویر فراگیر معرفی کرد و گفت که بعد از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی ساترا، رشد قابل توجهی در حوزه تنظیمگری داشته که این پیشرفتها ۱۰ برابر سالهای قبل بوده است.
وی به تخصص این نهاد در زمینه فقه حکمرانی و مطالعه منابع غربی و اسلامی در این حوزه اشاره کرد و افزود: ساترا نمونهای موفق در پیادهسازی اصول حکمرانی مبتنی بر ارزشها و علم حکمرانی است و رفع موانع مشارکت فعالان حوزه صوت و تصویر فراگیر و رویکرد تسهیلگرایانه این نهاد در جلب نظر ذینفعان از نقاط قوت ساتراست.
خسروپناه بر ضرورت تدوین و انتشار الگوی حکمرانی ساترا به عنوان الگویی کارآمد برای سایر دستگاهها تاکید کرد و ضمن اشاره به جایگاه این نهاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقشه مهندسی فرهنگی کشور، تصریح کرد: تصویب ضوابط محتوایی صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی با بیشتر از شش ماه تاخیر مواجه شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داد ساترا گزارشی جامع از عملکرد، مشکلات و موانع خود، به ویژه در زمینه محتوا به شورا ارائه دهد.
وی بر رشد صدا و سیما و ساترا در یکسال اخیر در حوزه تنظیمگری اشاره کرد و از برگزاری جلسهای اختصاصی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی چالشهای ساترا در حوزه تنظیمگری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی با حضور روسای سازمان صدا و سیما و ساترا خبر داد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به کافی نبودن اقدامات در برخی حوزهها از جمله حوزه صوت و تصویر فراگیر، بر لزوم ورود جدیتر شورا و بهرهگیری از کمک متخصصان برای تدوین و تصویب ضوابط محتوایی و سیاستهای لازم در این حوزه تاکید کرد.
وی از مجلس شورای اسلامی، به خصوص کمیسیون فرهنگی، خواست با سرعت بیشتری به درخواست ساترا برای تصویب ماده واحده صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی رسیدگی کند.