شناسهٔ خبر: 71130713 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

عضو ارشد حماس: شهادت فرماندهان القسام باعث افزایش توان و اراده آن شده است

یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: صحنه باشکوه تبادل اسرا امروز یک پیام عملی است که نشان می‌دهد شهادت فرماندهان گردان‌های القسام، نتیجه‌ای جز افزایش توان و اصرار این گروه مبارز نداشته است.

صاحب‌خبر -

«سامی ابوزهری» تاکید کرد: صحنه تبادل اسرا، نشان داد که اشغالگران در جنگ شکست خورده‌اند و نابودی القسام، به یک آرزو و توهم تبدیل شده است.

ساعاتی پیش نیز جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تصاویر حضور گسترده مردم در هنگام عملیات تبادل اسرای صهیونیست، به منزله «همه پرسی واقعی درباره راه و روش مقاومت به عنوان مسیر آزادی خاک و مقدسات فلسطین» است.

جنبش حماس همچنین تاکید کرد که امروز شنبه در چارچوب توافق «طوفان آزادگان» سه اسیر دشمن صهیونیستی از جمله یک اسیر دارای تابعیت آمریکا را در مقابل شماری از اسرای فلسطینی آزاد کرده است.

حماس تصریح کرد: انجام چهارمین مرحله عملیات تبادل با خلاقیت و سربلندی کامل، نشان دهنده تثبیت ارزش‌ها و پایبندی اصولی آن به مفاد توافقنامه است و لازم است رژیم صهیونیستی برای اجرای پروتکل بشردوستانه و عدم تعلل یا طفره رفتن از اجرای آن، تحت فشار قرار گیرد.

حماس افزود که روند تحویل اسرای صهیونیست، در مقابل سکوی منقش به تصاویر رهبران شهید مقاومت، شهید محمد ضیف و همرزمانش در شورای نظامی القسام، نشان دهنده پیام عهد و وفاداری است و رزمندگان القسام در صحنه باقی خواهند ماند و تا آخرین مرحله مبارزه خواهند کرد.

مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد: گردان‌های القسام با وجود شرایط دشوار، بر تأمین مراقبت‌های بهداشتی لازم را برای این اسیر صهیونیست دارای تابعیت آمریکایی که از بیماری های متعدد رنج می برد، تاکید داشت.

جنبش حماس خاطرنشان کرد: وضعیت خوب جسمی و روحی اسرای دشمن، نشان دهنده ارزش‌های مقاومت و تعهد اخلاقی ما نسبت به اسرا است. این در حالی است که اشغالگران جنایتکار فجیع‌ترین جنایات را در حق زندانیان ما در زندان ها انجام می‌دهند.

مرحله چهارم تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین در نوار غزه و رژیم صهیونیستی، امروز انجام شد و طی آن سه اسیر صهیونیست در مقابل ده‌ها اسیر فلسطینی آزاد شدند.

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان و اختلافات داخلی میان صهیونیست‌ها و وزرای کابینه این رژیم، آتش‌بس در نوار غزه از ظهر یکشنبه ۳۰ دی ماه، وارد فاز اجرایی شد.

در اولین مرحله از تبادل اسرا، سه اسیر زن صهیونیست در برابر شماری از اسیران زن و کودک فلسطینی آزاد شدند و تا بدین لحظه چهار مرحله تبادل اسرا نیز انجام شده است.

طبق توافقات صورت گرفته میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، توافق آتش‌بس قرار است که طی سه مرحله اجرا و تکمیل شود.

برچسب‌ها: