شناسهٔ خبر: 71122624 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

بیانیه حماس در پی آزادی 3 اسیر اسراییلی

در پی مرحله چهارم تبادل اسرا جنش حماس اعلام کرد روند تحویل اسرا در مقابل سکویی که تصاویر رهبران شهید، از جمله محمد ضیف در آن قرار داشت، حامل پیام عهد و وفاداری است مبنی بر آنکه مردان قسام باقی خواهند ماند و راه مقاومت را ادامه خواهند داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از العالم، جنبش حماس اعلام کرد: ما مراقبت‌های پزشکی لازم را برای اسیر "اسرائیلی" که تابعیت آمریکایی دارد و از بیماری‌های متعدد رنج می‌برد، فراهم کردیم.

 

این جنبش افزود: وضعیت خوب جسمی و روحی اسرای دشمن، ارزش‌های مقاومت و تعهد اخلاقی ما را به اسیران ثابت می‌کند، در حالی که اشغالگران فجیع‌ترین حملات ضد بشری را در حق اسیران ما مرتکب می شوند.

 

حماس خاطرنشان کرد: دستاورد مقاومت در چهارمین دور از تبادل اسرا، بیانگر تعهد اصولی آن به مفاد توافقنامه آتش بس است.

 

حماس تاکید کرد: تجمع عظیم مردمی که این دستاورد را جشن می‌گیرند، به مثابه همه‌پرسی واقعی است مبنی بر آنکه مقاومت راهی برای آزادسازی سرزمین و اماکن مقدس است.

 

گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد القسام در چارچوب توافق تبادل اسرا، امروز شنبه سه تن از اسرای صهیونیستی با نام های عوفر کالدرون، کیث شمونسل سیگال و یاردن بیباس را آزاد کرد. عوفر کالدرون تابعیت آمریکایی دارد.

 

دو تن از این اسرا در خان‌یونس و یک اسیر دیگر در بندر غزه تحویل نمایندگان صلیب سرخ شدند.

 

روز گذشته ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام گفت: در چارچوب توافق طوفان الاقصی، گردان‌های القسام تصمیم گرفت سه اسیر صهیونیست دیگر به نام‌های عوفر کالدرون، کیث شمونسل سیگال و یاردن بیباس را آزاد کند.

 

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطینی نیز جمعه شب اعلام کرد رژیم صهیونیستی در چهارمین مرحله تبادل در چارچوب توافق آتش بس با، ۱۸۳ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26