شناسهٔ خبر: 71125319 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

مرکز منتشر کرد؛

«نوشته‌های دیگر»؛ جستاری به نویسندگی بابک احمدی

کتاب «نوشته‌های دیگر» نوشته بابک احمدی به‌تازگی توسط نشر مرکز منتشر و راهی بازار نشر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا بابک احمدی، نویسنده، مترجم و پژوهشگر متولد سال ۱۳۲۷ است که آثار و تالیفات مختلفی در حوزه‌های علوم سیاسی و اجتماعی دارد. از این‌مولف پیش‌تر کتاب‌هایی چون «فرهنگ مفاهیم فلسفی»، «آواز زمین؛ هشت جستار در تاریخ موسیقی»، «دگرگونی جهان؛ درآمدی بر مانیفست حزب کمونیست» و … توسط همین‌ناشر چاپ شده‌اند.

کتاب «نوشته‌های دیگر» به نویسندگی بابک احمدی توسط انتشارات مرکز، به بازار نشر عرضه شد. این کتاب شامل تعدادی از مقالات و نوشته‌های احمدی است که در ۳ بخش تدوین شده‌اند. این‌نوشتارها موضوعات متفاوتی دارند؛ از فلسفه، تاریخ، هنر تا ادبیات، نظریه‌های سیاسی و شیوه‌های گفتن و نوشتن.

احمدی می‌گوید جستارنویسی گونه محبوب او برای نوشتن است و می‌توان کتاب پیش‌روی او را مانند کتاب‌های دیگرش چون «تصاویر دنیای خیالی»، «آفرینش و آزادی» و «نوشته‌های پراکنده» دانست.

بخش اول «نوشته‌های دیگر»، ۶ مقاله با این‌عناوین را شامل می‌شود: «کارل مارکس و دانشمندان معاصرش»، «تجربه انقلاب روسیه»، «سرنوشت نیکلای بوخارین»، «مارکوزه جوان»، «ارنست بلوخ و رویای دنیای بهتر» و «هانا آرنت و فلسفه».

«مقاله و جستار» و «نوشتار و تصویر» هم عناوین دو نوشتاری هستند که در بخش دوم این‌کتاب چاپ شده‌اند. در بخش سوم هم مخاطب با ۸ نوشتار روبروست که به این‌ترتیب‌اند: «برگشت‌ناپذیر»، «و آرامشی که مردگان دارند»، «امید»، «کافکا و غیاب»، «سالامبو»، «سه داستان»، «محصص و شقاوت» و «زبان باشو».

کتاب «نوشته‌های دیگر» به نویسندگی بابک احمدی در ۳۲۲ صفحه و به قیمت ۳۳۰ هزار تومان، توسط نشر مرکز راهی بازار نشر شد.