شناسهٔ خبر: 71076073 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی:

بازار کتاب گلستان مشهد پاتوق کتاب خواهد شد

خراسان‌رضوی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی گفت: در حال بررسی وضعیت بازار کتاب گلستان هستیم تا این مکان به پاتوق کتاب و محصولات فرهنگی تبدیل شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، حسین مسگرانی ظهر چهارشنبه در نشست خبری برنامه‌های فرهنگی و هنری چهل و ششمین دهه فجر انقلاب اسلامی که در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی برگزار شد، گفت: در حال بررسی وضعیت بازار کتاب گلستان با معاونت فرهنگی شهرداری مشهد هستیم تا انشالله این مکان به پاتوق کتاب و محصولات فرهنگی تبدیل شود.

اکران ۳۲  فیلم در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد

وی با بیان اینکه ۳۲فیلم در جشنواره فیلم فجر مشهد اکران خواهد شد، گفت: فعلاً سه سالن اصلی به این جشنواره اختصاص داده شد که شامل آفریقا، هویزه و سیمرغ است و سینما آفریقا پذیرای خبرنگاران و اهالی رسانه است و انشالله دیگر سالن‌ها هم به جشنواره فیلم فجر اضافه خواهند شد.

اکران فیلم شهید سپهبد صیاد شیرازی

وی اکران فیلم شهید سپهبد صیاد شیرازی را یکی از رویدادهای مهم در فیلم فجر عنوان کرد و گفت: در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد به صورت ویژه از عوامل فیلم شهید سپهبد صیاد شیرازی تجلیل می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در جشنواره فیلم فجرِ امسال، انشالله نظرسنجی مردمی را هم خواهیم داشت تا بعد از جشنواره فعالیت‌هایمان را رصد کنیم و نقاط ضعف را برای رویدادهای بعد، شناسایی، احصا و تقویت کنیم.

مسگرانی ادامه داد: همچنین اینکه امسال از فعالانِ حوزه‌های شعر، هنرهای تجسمی، تئاتر، موسیقی و اساتیدی که دارای نشان هنری هستند تجلیل خواهد شد.

پیگیری برای پردیس تئاتر شهر مشهد!

حسین مسگرانی در خصوص دغدغه‌هایش برای تئاتر گفت: انشالله سالن‌های تئاتر را به روزرسانی خواهیم کرد و جلساتی را با مدیران انجمن‌های هنری خواهیم داشت. برای پردیس تئاتر شهر هم به دنبال پیگیری برای به پایان رساندن این پروژه بزرگ هستیم. ما زیر ساخت‌های انجمن‌های هنری را نیز تامین خواهیم کرد که امیدوارم این فعالیت‌ها به ارتقا فرهنگ و هنر منجر شود.

برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم در مشهد از بزرگترین اتفاقات قرآنی جهان اسلام است

وی برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در مشهد را از بزرگترین اتفاقات قرآنی جهان اسلام عنوان کرد و گفت: این رویداد با محوریت سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود و با توجه به حضور حوزه علمیه، مضیجع شریف رضوی و پیشینه قرآنی مشهد اتفاق خوب و ارزشمند است.

او درباره چند مجتمع خصوصی سینمایی که ایمنی کافی ندارند، گفت: یکی از مهم‌ترین توصیه‌های ایمنی در خصوص مراکز فرهنگی مخصوص سالن‌های سینمایی است. اما هیچ مجتمع سینمایی در مشهد وجود ندارد که صد در صد نا ایمن باشد، صرفاً برخی بخش‌های چندتا از سالن‌ها باید بازسازی و اصلاح شود که انشالله این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

هاب‌رسانه‌ای در مشهد منتظر تامین اعتبار است

وی در خصوص راه‌اندازی هاب‌رسانه‌ای در مشهد گفت: پیشنهادی برای مکانی مخصوص نشست‌های مطبوعاتی را ارائه کرده‌ایم که انشالله به زودی و پس از مکان‌یابی، اتفاق می‌افتد تا هر رسانه‌ای هر زمان نشست مطبوعاتی داشت، بتواند از آن مکان برای رویدادهای‌اش استفاده کند.

حسین مسگرانی بیان کرد: ما مصوبه دولت را برای مجتمع رسانه‌ها داریم الان دنبال جانمایی و تامین اعتبار آن هستیم که انشالله مجتمعی مرتبط و تخصصی احداث شود، مشهد جایگاهی فوق العاده و ویژه دارد و به این مجتمع رسانه‌ای نیازی جدی است. هیچ کجا به اندازه مشهد، مطالبه‌گری برای رویدادها و برنامه‌های فرهنگی نیست.

به گزارش ایبنا؛ برگزاری جشنواره موسیقی فجر در نیشابور، تقویت پایگاه‌های خبری کوچک، تسهیل عضویت هنرمندان در صندوق اعتباری هنر و.. برخی از سوالاتی بود که خبرنگاران در این نشست از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی پرسیدند.