روحالله ابوطالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیشرفت عملیات اجرایی پروژه خانه کودک و نوجوان دردشت اظهار کرد: این پروژه که کلنگزنی آن سال ۱۴۰۱ به زمین زده شد، سال گذشته با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان به مرحله سفتکاری رسید.
وی افزود: هماکنون عملیات نازککاری این پروژه با برآورد مالی حدود ۲۰ میلیارد تومان در حال انجام بوده و تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان با بیان اینکه این مرکز فرهنگی و آموزشی که قرار است تا بهمن سال جاری به بهرهبرداری برسد، در زمینی به مساحت ۱۷۰۰ مترمربع و زیربنایی شامل یک ساختمان دوطبقه، ۱۲ کلاس درس، سالن آمفیتئاتر و کتابخانه طراحی شده است، تصریح کرد: با توجه به قرارگیری پروژه در محله تاریخی دردشت، ساخت آن با سبک معماری سنتی انجام میشود.
ابوطالبی گفت: پروژه خانه کودک و نوجوان دردشت بهمنظور تحقق اهداف شهر اصفهان بهعنوان «شهر دوستدار کودک» که توسط سازمان جهانی یونیسف تأیید شده است، در این محله تاریخی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: علاوه بر این پروژه، ساخت مجموعه ورزشی در محله دردشت نیز در سال جاری پیگیری خواهد شد.
مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان با اشاره به یکی دیگر از چالشهای محلههای تاریخی منطقه یعنی وجود ساختمانهای ناایمن خاطرنشان کرد: در بازدیدی مشترک با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان از بافت تاریخی شهشهان، لزوم توجه به محورهای تاریخی و فرهنگی این مناطق مورد تاکید قرار گرفت.
ابوطالبی گفت: بافت تاریخی اصفهان که شامل آثار بههمپیوسته از دوران پیش از اسلام تا عصر صفوی است، نیازمند جداسازی محور اصلی بافت تاریخی از بافت فرسوده است و بههمین منظور، شناسایی و تعیین تکلیف خانههای تاریخی رهاشده در محور دردشت در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: با همکاری حوزه حقوقی میراث فرهنگی و اداره املاک شهرداری، به مالکان این خانههای تاریخی اخطار داده خواهد شد و در صورت مراجعهنکردن مالکان، اداره میراث فرهنگی بهمنظور ساماندهی این مجموعهها بهصورت مستقیم اقدام خواهد کرد.
مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان تاکید کرد: این اقدامات در راستای سیاست محلهمحوری شورای ششم شهر اصفهان و با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان محلههای تاریخی دردشت و شهشهان انجام میشود.