به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی جمالینژاد امروز _بیستوچهارم دی_ در افتتاحیه کارخانه تولید سوربیتول بهعنوان فاز اول بزرگترین واحد داروسازی غرب آسیا صنایع دارویی و شیمیایی شهید مدرس وابسته به جهاد دانشگاهی اظهار کرد: باید به این موضوع افتخار کنیم که در استان اصفهان، اکثر پروژهها، پروژههای خیرساز هستند، این پروژهها به واسطه مردم و با حمایت آنها به ثمر میرسند.
وی افزود: طبق بحثهای امروز، عبدالوهاب سهلآبادی نیز دغدغههایی را بیان کرد که علت آن، مدیریت نادرست است، هیچگاه کتمان نمیکنم، زیرا ممکن است در این مسئله نیز، خودم مقصر بودهام، اینجا به کتابی اشاره میکنم که به نظرم فوقالعاده است؛ نام آن «بازآفرینی دولت» است، این کتاب بیان میکند که یکی از مشکلات بزرگ کشورها، بهویژه مناطق کمتر توسعهیافته این است که دولتهایشان چاق و شهروندانشان لاغر هستند، نخستین قدم برای رفع این مشکل، بازآفرینی دولت است، این کتاب تأکید دارد که دولتها باید کوچک شوند و کارهای تصدیگری را واگذار کنند.
استاندار اصفهان گفت: در دورانی که شهردار اصفهان بودم، همواره تأکید میکردم که تصدیگریهای غیرضروری را از دولت کم کنیم، اگر این کار انجام شود، بسیاری از فرایند ها آسانتر و سریعتر انجام خواهند شد و تشریفات اضافه نیز کاهش پیدا میکند.
جمالینژاد بیان کرد: نهادهایی همچون جهاد دانشگاهی میتوانند در این مسیر بسیار مؤثر باشند، جهاد دانشگاهی دو ساحت مهم دارد که بسیار تأثیرگذار بوده و ساحت نخست جایگاه موتور محرک و ارزشی آن است که میتواند به نظام برنامهریزی کشور کمک کند، در دورانی که مدیرکل شهری بودم نیز جهاد دانشگاهی در آموزش و ارتقای مهارتها بسیار فعال عمل میکرد و در نهایت توانست با هزینههای مناسب، تحولی در این حوزه ایجاد کند.
وی گفت: ویژگی دوم جهاد دانشگاهی، ساختار ضدبوروکراتیک آن است، با ورود این نهاد در هر حوزهای تحول و جهش ایجاد شده است، برخلاف دولت که در پیچیدگیهای تصمیمگیری گرفتار میشود، جهاد دانشگاهی با ظرفیت شبکهای خود بسیاری از مشکلات را حل کرده است.
استاندار اصفهان افزود: جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف همچون ایجاد پارکهای لجستیک، توسعه صنایع تبدیلی، احداث نیروگاههای خورشیدی و ایجاد مناطق ویژه فناوری میتواند نقش مهمی ایفا کند، همچنین در بخشهایی همچون تولید داروهای گیاهی، محصولات ارگانیک و توسعه گردشگری خلاق، ظرفیتهای زیادی وجود دارد که این نهاد میتواند از آنها بهرهبرداری کند.
جمالینژاد بیان کرد: نمونهای که بسیار الهامبخش بود، تجربه یک خانم جوان در شهر فردوس استان خراسان جنوبی است، این بانوی خلاق توانسته بود با ایدههای نوآورانه، پارکهای شهری را به فضایی برای تولید محصولات ارگانیک، عرقیات گیاهی و بستهبندی تبدیل کند، چنین ابتکاراتی نشان میدهد که چگونه میتوان از ظرفیتهای کوچک و محلی بهره گرفت و تحولی بزرگ ایجاد کرد.