شناسهٔ خبر: 70752814 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

فقرزدایی از سیمای استان فارس؛

آخرین تدابیرچیست؟

توسعه مناطق محروم و روسـتا‌ها مهمترین رویکرد برای خروج این مناطق از فقر است و برای تحقق این مهم اقدامات محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف استان تعریف شده و در حال پیگیری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، پروژه‌ها و طرح‌های مختلفی که با هدف فقرزدایی و توسعه مناطق کم برخوردار در استان فارس در حال اجرا هستند هر هفته توسط مدیران و مسئولان بنیاد مسکن مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند؛ در هفته‌ای که گذشت نیز اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام و پیگیری شد.

اختصاص ۱۵۵هکتار اراضی در روستا‌ها و حریم شهر‌های فسا برای مسکن ملی

یکی از این اقدامات که اخیراً با هدف توسعه مناطق محروم صورت گرفت اختصاص ۱۵۵هکتار اراضی در روستا‌ها و حریم شهر‌های فسا جهت پیشبرد طرح مسکن ملی بود؛ این اقدام در قالب برگزاری نشست تحویل و تحول اراضی نهضت ملی مسکن روستایی این شهرستان با همکاری مدیریت و کارکنان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری انجام شد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا در این باره گفت: اختصاص ۱۵۵هکتار اراضی در روستا‌های شاخص و حریم شهر جهت تأمین زمین متقاضیان نهضت ملی مسکن روستایی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان فسا تحول جدی در تامین مسکن متقاضیان ایجاد خواهد کرد.

محمدی انصاری جابری افزود: پس از تفکیک اراضی و واگذاری زمین به متقاضیان بومی و افرادی که تمایل به احداث مسکن در روستا‌ها دارند و افراد واجد شرایط که در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند یک قطعه زمین و تسهیلات به مبلغ ۴۰۰میلیون تومان با بهره ۶درصد جهت ساخت مسکن به این افراد واگذار می‌شود.

انصاری جابری جلوگیری از زمین‌خواری و بورس‌بازی را یکی از اهداف اصلی توسعه مسکن ملی و واگذاری زمین در این شهرستان دانست و اضافه کرد: با نظارت دقیق بر روند اجرای این طرح‌ها و تخصیص زمین‌های مناسب، می‌توان از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری و زمین را به طور منطقی و عادلانه توزیع کرد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا گفت: تأمین مسکن اقشار نیازمند نیز هدف دیگری است که در بنیاد مسکن دنبال می‌شود؛ این طرح‌ها به ویژه بر روی اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند تمرکز دارند و سعی دارند شرایط زندگی آن‌ها را بهبود بخشند.

طرح توسعه نهضت ملی مسکن در اکباتان صدرا

در واپسین روز‌های هفته گذشته همچنین طرح توسعه نهضت ملی مسکن در اکباتان صدرا در نشستی با حضور مدیرکل بنیاد مسکن فارس، رئیس دفتر، مشاور و مدیرکل حوزه ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس در این نشست برخی از ویژگی‌های پروژه سه هزار و ۱۵۲ واحدی اکباتان صدرا را تشریح کرد و گفت: این طرح به عنوان الگویی برای توسعه طرح‌های نهضت ملی مسکن مطرح است.

سید علیرضا حمیدی افزود: طرح سه هزار و ۱۵۲ واحدی اکباتان از پیشرفت قابل قبولی برخوردار است و این طرح به عنوان یکی از طرح‌های بنیادین در تأمین مسکن اقشار متقاضی مطرح است و زمینه خانه‌دار شدن طیف وسیعی از جمعیت متقاضی مسکن در صدرا را فراهم می‌کند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس ادامه داد: این طرح‌ها برای افراد و خانواده‌هایی که به دنبال خانه هستند فرصت مناسبی جهت دستیابی به مسکن فراهم می‌کنند و موجب کاهش اجاره بها می‌شوند.

حمیدی درباره کنترل قیمت مسکن نیز گفت: با ورود پروژه‌های جدید طرح نهضت ملی مسکن به بازار، فشار بر قیمت مسکن کاهش می‌یابد و این امر به ثبات بازار کمک خواهد کرد.

در این نشست مسئول کنترل پروژه هم از وضعیت پروژه اکباتان گزارشی ارائه داد و در خصوص میزان پیشرفت پروژه تبادل نظر شد.

محرومیت‌زدایی در بخش جنت شهرستان داراب

در واپسین روز‌های هفته گذشته همچنین مدیر بنیاد مسکن شهرستان داراب به همراه کارشناس بهسازی و بخشدار بخش جنت از روستا‌های این بخش بازدید کردند و ضمن گفتگو با دهیاران روستا‌های بخش جنت به بررسی جوانب توسعه روستایی پرداختند.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان داراب در این بازدید گفت: در بخش جنت شهرستان داراب، تلاش‌های قابل توجهی از سوی بنیاد مسکن برای توسعه روستایی صورت گرفته؛ این اقدامات شامل بهسازی معابر، ساخت مسکن مقاوم و بهبود زیرساخت‌های عمومی می‌شود که هدف آن ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این منطقه است.

هادی نجفی که معتقد است بهسازی معابر یکی از اولویت‌های بنیاد مسکن در این بخش است، گفت: با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی منطقه، بهبود وضعیت راه‌ها و معابر می‌تواند تأثیر زیادی بر دسترسی به خدمات و امکانات عمومی داشته باشد؛ این اقدامات همچنین به تسهیل حمل و نقل و ارتباطات درون روستا‌ها کمک می‌کند.

او ساخت مسکن مقاوم را از دیگر برنامه‌های بنیاد مسکن در بخش جنت دانست و افزود: با توجه به زلزله‌خیزی منطقه، تأمین مسکن ایمن و مقاوم برای ساکنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که بنیاد مسکن با ارائه تسهیلات و مشاوره‌های لازم در این زمینه، به مردم کمک می‌کند تا خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان داراب از پرداخت ۵۳۴ فقره تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با همکاری بانک‌های عامل با اعتبار ۱۰۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: بنیاد مسکن با معرفی متقاضیان به بانک زمینه پرداخت ۶۴۰ فقره تسهیلات ۳۵۰ میلیونی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان را فراهم کرده؛ همچنین با معرفی متقاضیان به بانک برای دریافت تسهیلات متمم،۳۲۷ فقره تسهیلات با اعتبار ۴۹ میلیارد تومان به این افراد پرداخت شده است.

مرحله نماکاری فاز یک نهضت ملی مسکن شهرستان اوز

همچنین طرح نهضت ملی مسکن شهرستان اوز به مراحل پایانی پس از اجرای آب و برق رسید و با اجرای نمای مجموعه ۱۰۲ واحدی فاز یک زمینه برای سکونت ساکنان این طرح فراهم شده است.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان اوز با ارائه گزارشی از پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در این شهرستان گفت: این طرح‌ها زمینه‌ساز تأمین مسکن متقاضیان، کاهش اجاره بها، کنترل قیمت مسکن، جلوگیری از زمین‌خواری و بورس بازی است.

امین کوهپیما افزود: با افزایش عرضه مسکن از طریق این طرح‌ها، انتظار می‌رود که قیمت اجاره بها کاهش یابد و شرایط اقتصادی بهتری برای مستأجران ایجاد شود.

گشایش‌های تازه برای تسهیل در خدمات پیشخوان دولت در شهرستان فراشبند از دیگر اتفاقات مهم در هفته گذشته بود که برای تحقق این اتفاق خوب مدیر بنیاد مسکن شهرستان فراشبند در نشست هماهنگی با دفاتر پیشخوان دولت شهر فراشبند، دهرم و نوجین شرکت کرد و در این نشست به ارزیابی خدمات انجام شده و اتخاذ راهکار‌هایی برای تسهیل در ارائه خدمات جهت توسعه شهری و روستایی پرداخت.

همچنین مدیر بنیاد مسکن شهرستان فراشبند، کارشناسان حوزه‌های مختلف بنیاد مسکن و رؤسای دفاتر پیشخوان در خصوص هماهنگی بیشتر جهت تشکیل پرونده‌های اسناد اراضی روستایی و شهری، پروانه ساخت روستائی و همچنین تشکیل پرونده تسهیلات مسکن روستایی به تبادل نظر پرداختند.

بهبود روند ارسال این پرونده‌ها و نیز ثبت نام استعلامات مربوط به سامانه پنجره مدیریت واحد زمین به جهت کمتر شدن ایاب و ذهاب متقاضیان از مهمترین تصمیمات در این نشست بود.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان فراشبند در این نشست گفت: پروانه ساخت روستایی در دفاتر پیشخوان باید با سرعت بیشتری صادر شود تا روند ساخت و ساز‌ها نیز شتاب گیرد.

سید عبدالرسول مودبی با ارائه توضیحات لازم درباره مراحل صدور پروانه ساخت و مستندات مورد نیاز در خصوص اهمیت اطلاع‌رسانی به متقاضیان درباره مراحل و مدارک لازم هم گفت: اعطای تسهیلات مسکن روستایی و بررسی شرایط و ضوابط اعطای تسهیلات مسکن به روستاییان و همچنین تعیین راهکار‌های بهینه برای تسهیل فرآیند ثبت‌نام متقاضیان از جمله مواردی است که با تعامل دفاتر پیشخوان شتاب می‌گیرد.

بازدید مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز ایران از طرح‌های خیرساز کازرون

در هفته‌ای که گذشت مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی حساب ۱۰۰ امام (ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز با هیئت همراه از پروژه‌های خیرساز بنیاد مسکن شهرستان کازرون بازدید کرد و خواستار مشارکت فعال‌تر خیرین در طرح‌های خیرساز مسکن محرومین شد.

فرهاد خاکی پور در این بازدید یک روزه که با حضور مدیر بنیاد مسکن شهرستان کازرون و مدیر حساب ۱۰۰ امام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس انجام شد ابتدا از پروژه ۲۴ واحدی خیرساز با مشارکت کمیته امداد و خیر این شهرستان بازدید کرد و سپس به بررسی وضعیت چند منزل خیرساز پرداخت.

او با حضور در دفتر خیریه حسن بن‌علی (ع) با تعدادی از خیرین شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی حساب ۱۰۰ امام (ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که معتقد است ساخت مسکن برای نیازمندان یک ضرورت است پس از انجام این بازدید‌ها گفت: همه خیرین و نیکوکاران باید دست به دست هم دهند و برای تأمین مسکن نیازمندان تلاش شود تا این ضروری‌ترین نیاز محرومان جامعه بر زمین نماند و تأمین شود.

او همچنین در منزل یکی از افراد نیازمند شهر کازرون حضور یافت و با کمک و مساعدت انجمن، بخشی از نیاز‌های این خانواده تأمین شد.

قاسم داوودی، مدیر بنیاد مسکن شهرستان کازرون نیز در حاشیه این بازدید گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه داد و گفت: بنیاد مسکن شهرستان کازرون در سال جاری با رایزنی و نشست با چند تن از خیرین شهرستان و جلب نظر آن‌ها تاکنون ۸۰ میلیارد ریال به افراد نیازمند کمک‌رسانی کرده است.

صدور اسناد مالکیت واحد‌های مسکن روستایی شهرستان‌های جنوب فارس

در هفته اخیر همچنین نشست بررسی صدور سند اماکن روستایی و شهری با حضور مدیران و کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان و اوز و همچنین روسای ادارات ثبت اسناد و املاک لارستان و بیرم در محل دفتر مدیریت بنیاد مسکن لارستان بصورت ویدئو کنفرانس همزمان با مرکز استان برگزار شد.

مدیر بنیاد مسکن لارستان در این نشست بر مزایای صدور اسناد مالکیت برای واحد‌های شهری و روستایی تأکید کرد و گفت: این روند به‌طور مشترک با همکاری ثبت اسناد و املاک انجام می‌شود.

محمد هادی میزان اضافه کرد: صدور اسناد مالکیت می‌تواند به تثبیت حقوق مالکانه افراد کمک کرده و امنیت سرمایه‌گذاری را افزایش دهد؛ همچنین، این اقدام موجب تسهیل در معاملات ملکی و توسعه پایدار مناطق شهری و روستایی خواهد شد.

جذب کمک‌های خیرین برای تأمین مسکن محرومان در جهرم

جذب کمک‌های خیرین برای تأمین مسکن محرومان در جهرم از دیگر اقدامات اخیر در حوزه محرومیت‌زدایی بود؛ به همین منظور نشست تأمین مسکن حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) برگزار شد و در این نشست لزوم احیای حساب ۱۰۰ و شتاب‌بخشی به تأمین مسکن محرومان مورد تأکید قرار گرفت.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جهرم در این باره گفت: شاید در بیشتر شهرستان‌های فارس خیرین، نیکوکاران و آحاد مردم شناخت کاملی از این حساب و اهداف آن ندارند، اما در شهرستان جهرم اطلاع رسانی مناسبی از کارکرد‌های حساب ۱۰۰ انجام شده است.

احمد دلشاد خواستار مشارکت بیشتر خیرین و نیکوکاران در تامین مسکن محرومان شد و اضافه کرد: هدف امام خمینی (ره) از افتتاح حساب ۱۰۰، تهیه مسکن برای مستضعفان بود و از این طریق برای این قشر در زمان حیات ایشان و پس از آن مسکن مناسب تهیه شد و امروز نیز در شهرستان جهرم ظرفیت‌هایی در این زمینه وجود دارد که می‌توان در این جهت از آن‌ها بهره برد.

مدیر حساب ۱۰۰ امام (ره) در استان فارس  گفت: خیرین و نیکوکاران استان فارس سال گذشته در مجموع حدود ۲۰ میلیارد تومان کمک غیر نقدی و ۵۰۰ میلیون تومان کمک نقدی به حساب ۱۰۰ کرده‌اند؛ در حالیکه ۳۱ شهرستان استان فارس ده‌ها برابر این میزان ظرفیت برای کمک به نیازمندان دارد.

مهدی رنجبر خواستار استقبال بیشتر از ظرفیت‌های حساب۱۰۰ شد و افزود: سیاست‌های کلی حساب ۱۰۰ برای تأمین مسکن نیازمندان در استان به وسیله هیأت امنا بررسی و تصمیم‌گیری می‌شود، اما بر اساس یک قانون کلی حساب ۱۰۰ امام (ره)، معادل کمک نقدی که خیرین برای خانه‌دار شدن نیازمندان به این حساب کنند، حساب ۱۰۰ هم به همان میزان به محرومان جامعه کمک خواهد کرد.

رنجبر ادامه داد: بسیاری از روستاییان که حتی با گرفتن تسهیلات کم بهره هم نتوانسته‌اند خانه و مسکن خود را به اتمام برسانند با بهره‌گیری از کمک‌های بلاعوض حساب ۱۰۰ می‌توانند واحد‌های ساختمانی خودشان را تکمیل کنند.

رفع تصرف ۱۲ هکتار از اراضی ملی روستای علی‌آباد لارستان

در روز‌های پایانی هفته اخیر مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان هم اعلام کرد که ۱۲ هکتار از اراضی ملی متعلق به بنیاد مسکن در روستای علی آباد این شهرستان رفع تصرف شده است.

به گفته محمدهادی میزان این اقدام به دستور مقام قضایی و با همکاری مأموران پاسگاه انتظامی چهار برکه، کارشناسان بنیاد مسکن لارستان، شورای اسلامی روستا و برخی از اهالی انجام شده است.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان لارستان اضافه کرد: تصرف اراضی ملی نه تنها خلاف قانون است، بلکه با توسعه روستایی نیز در تضاد است.

او که معتقد است تجاوز به حریم روستا‌ها می‌تواند روند توسعه و پیشرفت‌های لازم در این مناطق را کند کند، گفت: ضرورت دارد که با قاطعیت با این تخلفات برخورد شود و بنیاد مسکن هم بر اساس موازین قانونی واگذاری این اراضی به زوج‌های جوان و متقاضیان مسکن روستایی را انجام می‌دهد و این کار ارزشمند را در اولویت دارد.

تمهیدات ویژه برای صدور اسناد مالکیت در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان شیراز

اخیراً نشست بررسی مسائل و مشکلات صدور اسناد مالکیت روستایی و شهری در شهرستان شیراز با حضور مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیراز و رؤسای نواحی مختلف ثبتی ادارات ثبت اسناد و املاک این کلانشهر برگزار شد.

در این جلسه آمار عملکرد صدور اسناد مالکیت روستایی و شهری مورد بررسی قرار گرفت و مسائل و مشکلات صدور اسناد مالکیت ارزیابی شد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان شیراز در این نشست با ارائه گزارشی از صدور اسناد مالکیت شهری و روستایی برخی از مزایای صدور اسناد مالکیت را برشمرد و تأکید کرد که این فرآیند می‌تواند به قانونمند شدن معاملات کمک کند، تخلفات را کاهش و رضایت ساکنان را افزایش دهد.

محسن ابراهیمی ادامه داد: صدور اسناد مالکیت نه تنها امنیت حقوقی مالکان را فراهم می‌کند، بلکه زمینه‌ساز توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی در مناطق مختلف نیز خواهد بود و با ایجاد شفافیت در مالکیت، افراد می‌توانند با اطمینان بیشتری در زمینه خرید و فروش املاک اقدام کنند و این امر به رونق اقتصادی در جامعه کمک خواهد کرد.

رصد و پایش طرح‌های عمرانی در پنج روستای شهرستان پاسارگاد

کارشناسان عالیه معاون عمران روستایی بنیاد مسکن فارس هم از طرح‌های بهسازی روستا‌های کرم‌آباد، نواجرد، ابوالوردی، نعیم آباد و کردشول شهرستان پاسارگاد بازدید کردند.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان پاسارگاد در حاشیه این بازدید گزارشی از روند پروژه‌های اجرایی انجام شده و در دست اقدام ارائه داد و راهکار‌های لازم توسط کارشناسان جهت آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های آتی داده شد.

محمد جواد آرایش که معتقد است اجرای طرح‌های عمران روستایی در پنج روستای این شهرستان زمینه تحول در محرومیت‌زدایی و توسعه مناطق را فراهم کرده، گفت: این طرح‌ها نه تنها به بهبود زیرساخت‌های روستایی کمک کرده‌اند، بلکه باعث افزایش کیفیت زندگی اهالی این مناطق نیز شده‌اند.

او اضافه کرد: با توجه به نیاز‌های خاص هر روستا، پروژه‌هایی مانند ساخت جاده‌های دسترسی، تأسیس مراکز بهداشتی و درمانی و ایجاد فضا‌های آموزشی هم از سوی نهاد‌های مسئول در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان پاسارگاد افزود: این اقدامات به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در روستا‌ها کمک کرده و به تقویت روحیه جمعی و همبستگی اجتماعی در بین اهالی منجر شده و ما معتقدیم که با ادامه این روند و تأمین منابع لازم، می‌توانیم به توسعه پایدار و متوازن در مناطق روستایی دست یابیم.

آرایش در پایان تأکید کرد که همکاری و مشارکت فعال مردم محلی در اجرای این طرح‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما از تمامی ظرفیت‌ها برای بهبود شرایط زندگی در روستا‌ها استفاده خواهیم کرد.

در این بازدید از اراضی ۶هکتاری روستای ابوالوردی بازدید و مقرر شد ظرف مدت ۲هفته آینده گروه اجرایی جهت زیرسازی معابر عازم این روستا شوند.

آغاز عملیات اجرایی نصب آسانسور پروژه مسکن مهر شهر سعادت‌شهر

اخیراً همچنین عملیات اجرایی نصب آسانسور پروژه مسکن مهر شهر سعادتشهر کلید خورد و مدیر بنیاد مسکن شهرستان پاسارگاد با اعلام این خبر بر لزوم تأمین زیرساخت‌های رفاهی برای ساکنان طرح‌های مسکن مهر در این شهرستان تأکید کرد.

آرایش در این باره گفت: با توجه به خرید تعداد ۹ دستگاه آسانسور پروژه مسکن مهر شهر سعادتشهر توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس و برگزاری فرآیند انتخاب پیمانکار با حضور نمایندگان بنیاد مسکن استان و شهرستان، تحویل پروژه به پیمانکار مربوطه انجام شد.

آن طور که مدیر بنیاد مسکن شهرستان پاسارگاد می‌گوید مقرر شده پس از انجام بعضی از موارد اجرایی توسط تعاونی و مهیا کردن امور نصب و راه‌اندازی، پیمانکار نسبت به نصب آسانسور‌های پروژه اقدام کند.

او بر لزوم تأمین زیرساخت‌های آسایشی و رفاهی برای ساکنان واحد‌های مسکونی تأکید کرد و گفت: توسعه و بهبود کیفیت زندگی در مناطق مسکونی نیازمند فراهم کردن امکاناتی نظیر آب، برق، گاز و شبکه‌های ارتباطی مناسب است؛ این زیرساخت‌ها نه تنها به آسایش ساکنان کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در افزایش ارزش املاک و جذب سرمایه‌گذاری در این مناطق دارد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان پاسارگاد افزود: بنیاد مسکن با همکاری سایر نهاد‌های مرتبط تلاش خواهد کرد تا با اجرای پروژه‌های زیرساختی، شرایط زندگی را برای ساکنان بهبود بخشد و به توسعه پایدار روستا‌ها کمک کند؛ همچنین، توجه به نیاز‌های اجتماعی و فرهنگی ساکنان نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در برنامه‌ریزی‌های آینده مد نظر قرار گیرد.

آخرین وضعیت توسعه مناطق محروم در استان فارس

بدین‌ترتیب بنیاد مسکن با تهیه طرح‌های هادی برای همه روستا‌های استان و بازنگری ۶۷۵ طرح در سال‌های اخیر گام‌هایی اساسی برای توسعه روستا‌های این استان برداشته و طبق گفته متولیان در این بنیاد، از یک هزار و ۶۹۷ روستای بالای ۲۰ خانوار که افق طرح هادی آن‌ها به اتمام رسیده تاکنون ۹۶۴ روستا معادل ۵۶.۸ درصد بازنگری شده و در حال بازنگری هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس هم درباره شاخص‌های توسعه مسکن روستایی در این استان به خبرنگار ایرنا گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۱۶ هزار و ۳۰۶متقاضی مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان فارس برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند که از این تعداد ۱۵ هزار و ۹۰۶ متقاضی عقد قرار داد بستند و ۱۴ هزار و ۷۶۲ قرارداد در مرحله فونداسیون و اجرای زیر ساخت است.

آن طور که سید علیرضا حمیدی می‌گوید تا پایان سال ۱۴۰۲ در استان فارس، ۱۲ هزار و ۸۱۱واحد مسکونی روستایی با بهره‌گیری از این تسهیلات در مرحله دیوارچینی قرار داشتند و ۱۲هزار و ۱۶۷واحد مسکونی حتی سقف را هم اجرا کرده‌اند و در مراحل پایانی ساخت بنا قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش هفت هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی نیز به اتمام رسیدند و پایان کار دریافت کرده‌اند.

برچسب‌ها: