شناسهٔ خبر: 70653910 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

روغن خوراکی دوباره گران می‌شود

«گفته می‌شود که قرار است قیمت روغن بین ۱۵ تا ۲۱ درصد افزایش یابد. در حال حاضر دغدغه این است که قناد با مشکلات زیادی باید روغن بخرد تا در تأمین مواد اولیه به مشکل نخورد.»

صاحب‌خبر -

رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه طبق شنیده‌ها قرار است قیمت روغن ۱۵ تا ۲۱ درصد گران شود، گفت: در حال حاضر کمبود روغن نداریم بلکه بحث مربوط به گران بودن این محصول است.

به گزارش مهر، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان تهران امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال مهر درباره تأثیر افزایش قیمت روغن بر قیمت نهایی شیرینی اظهار کرد: در حال حاضر تأمین مواد اولیه تبدیل به یک دغدغه و چالش مهم برای قنادان شده است. 

وی افزود: پیگیر این مسئله بودیم و حتی با مسئولان ذی ربط نامه‌نگاری هم کردیم اما طبق اعلام تولیدکنندگان کمبود روغن در بازار نیست بلکه بحث گران کردن روغن است. 

بهره‌مند ادامه داد: طبیعتاً وقتی مواد اولیه یک محصول گران می‌شود در قیمت نهایی هم تأثیر می‌گذارد.

وی تصریح کرد: گفته می‌شود که قرار است قیمت روغن بین ۱۵ تا ۲۱ درصد افزایش یابد. 

رئیس اتحادیه قنادان ادامه داد: در حال حاضر دغدغه این است که قناد با مشکلات زیادی باید روغن بخرد تا در تأمین مواد اولیه به مشکل نخورد. 

وی درباره خروج سهامداران عربستانی از کارخانه تولید روغن گفت: شرکت عربستانی از ایران خارج شد اما یک شرکت ایرانی قدرتمند سهام را خرید که به نظر نمی‌رسد در تأمین روغن به مشکل برخورد کنیم. 

بهره‌مند تصریح کرد: به هر حال سرمایه هنگفتی از کشور خارج شده اما به نظر من در موجودی بازار تأثیری نمی‌گذارد.

رئیس اتحادیه قنادان درباره قیمت روغن در بازار اظهار کرد: در حال حاضر کمبود مواد اولیه روغن نداریم بلکه طبق اعلام تولیدکنندگان بحث مربوط به گران شدن روغن است. 

وی گفت: هم اکنون در بازار سیاه روغن ۱۶ کیلویی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است اما حدود ۲ ماه پیش ۶۰۰ هزار تومان بود. متأسفانه سودجویان وارد بازار شده و این اتفاقات می‌افتد. 

رئیس اتحادیه قنادان در پاسخ به سوال مهر درباره تأمین آرد و شکر نیز تصریح کرد: سامانه خرید آرد و نان زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شد که هر واحدی به اندازه مصرف می‌تواند خرید کند بنایراین در بحث تأمین آرد مشکل نداریم. آرد عرضه شده در سامانه قیمت پایین‌تری از بازار آزاد دارد. 

وی افزود: اما با توجه به اینکه این آرد به لحاظ کیفیتی جوابگوی تولید خیلی از محصولات ما نیست ناچاریم آرد از استان‌های گلستان یا قم را بخریم که کیفیت بالاتری دارند که این آردها را به صورت آزاد تهیه می‌کنیم. 

بهره‌مند تصریح کرد: شکر هم در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود اما شرکت‌ها نمی‌توانند مستقیم از سامانه خرید کنند بلکه از طریق تعاونی عرضه می‌شود که کیلویی ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است اما تا به دست قناد برسد حدود ۴۳ هزار تومان می‌شود.