شناسهٔ خبر: 70589237 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر آموزش و پرورش: هر دانش‌آموز عشایری ۵ دندان پوسیده دارد

پاکدشت - ایرنا - معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که هر دانش‌آموز عشایری ۱۲ ساله پنج ندان پوسیده دارد که این رقم در دانش آموزان عادی ۲ دندان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، صادق ستاری فر روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه اجرای طرح وارنیش فلوراید در شهرستان پاکدشت با اشاره به اهمیت رسیدگی به سلامت دهان و دندان اظهار داشت: یکی از مسائل مهم و زیربنای سلامت بدن دانش آموزان، مسئله سلامت دهان و دندان است.

وی افزود: این میزان پوسیدگی دندان در نوجوانان دانش آموز خوب نیست و در سلامت تحصیلی و جسمانی آنان اثر سوء دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: نداشتن سلامت دهان و دندان آثار مخربی بر سلامت روان خواهد داشت، اضطراب و افسردگی بخش اندکی از این آثار بر سلامت روان این نوجوانان است.

ستاری فر تاکید کرد: نداشتن تمکن مالی دانش آموزان روستایی و عشایری برای درمان دندانهایشان باعث بروز نتایج نامطلوبی در حوزه سلامت روان خواهد داشت.

معاون تربست بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه سلامت دهان و دندان می طلبد بهداشت دهان و دندان از سنین پایین به دانش آموزی آموزش دهیم.

وی یادآور شد: در همین راستا با همکاران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت وگوهای خوبی انجام شده و در قانون هفتم به عنوان اجرایی شدن سلامت دهان و دندان تلاش شود تا این عدد کاهش یابد که بهترین مکان برای آموزش حفظ سلامت دهان و دندان مدرسه است.

ستاری فر گفت: تحقیقات نشان می دهد که سالانه ۵۰ تا ۶۰ میلیون ساعت آموزشی به خاطر درد دندان از بین می رود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران: طرح وارنیش فلوراید، گامی مهم در ارتقای سلامت دانش‌آموزان عشایری است

معاون وزیر آموزش و پرورش : هر دانش‌آموز عشایری ۵ دندان پوسیده دارد

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در این آیین گفت: اجرای طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی عشایری گامی مهم در راستای ارتقای سلامت و شکوفایی فرهنگی دانش‌آموزان عشایری است.

یوسف بهارلو بر اهمیت توجه به سلامت جسم و روان دانش‌آموزان به ویژه در مناطق محروم تاکید و خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها، زمینه برای ارتقای سطح سلامت عمومی دانش‌آموزان عشایری فراهم می‌شود و این امر به طور مستقیم بر عملکرد تحصیلی و رشد همه جانبه آنها تاثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد فرهنگی این طرح افزود: اجرای این طرح در مدارس عشایری، علاوه بر جنبه بهداشتی، فرصتی برای ایجاد تعامل بیشتر بین دانش‌آموزان، خانواده‌ها و جامعه محلی فراهم می‌کند و می‌تواند به تقویت روحیه مشارکت و همکاری در بین آنها کمک کند.

این مسئول تاکید کرد: همچنین، این طرح می‌تواند به عنوان یک الگو برای اجرای برنامه‌های فرهنگی دیگر در مناطق عشایری مورد استفاده قرار گیرد.

آیین افتتاحیه اجرای طرح وارنیش فلوریدا دانش آموزان مدارس ابتدایی عشایری کشور در مدرسه عشایری فتح روستای حمامک پاکدشت با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مسئول اداره سلامت نوجوانان و جوانان مدارس وزارت بهداشت، سرپرست اداره کل دفتر آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش و مسئولان شهرستان پاکدشت برگزار شد.

شهرستان پاکدشت با بخش مرکزی و شریف‌آباد و با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.