به گزارش خبرگزاری برنا، سرهنگ خلیل قلخانباز رئیس دفتر تحقیق و پژوهش سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، در آیین تقدیر از پژوهشگران، نویسندگان و صاحبان فکر و اندیشه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، ضمن ارائه گزارشی از اهم فعالیتهای این دفتر، گفت: ارتقاء فرهنگ پژوهش در سطح سازمان، تقویت و سازماندهی پژوهشهای راهبردی و کاربردسازی پژوهشهای سازمانی متناسب با نیاز معاونتها، از جمله ماموریتهای سهگانه این دفتر برای تحقق اهداف پژوهشی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش است.
سرهنگ قلخانباز ادامه داد: تهیه شاخصهای ارزیابی برای جلسات اندیشهورزی معاونتها، برگزاری جلسات هیئت اندیشهورزی در سطوح راهبردی و کاربردی، برگزاری کارگاهها و نشستهای علمی برای توانمندسازی اندیشه ورزان، پژوهشگران و نظریهپردازان، نظاممند نمودن ثبت تجارب دانشی و گسترش فرهنگ ایدهپردازی در سطح حوزه مرکزی سازمان و ادارات تابعه، از جمله فعالیتهای این قسمت در راستای ارتقاء فرهنگ پژوهش در سطح سازمان عقیدتی سیاسی است.
وی با اشاره به ثبت ۱۶۹ ایده و تجارت دانشی در ادارات عقیدتی سیاسی ارتش، اظهار کرد: تالیف کتابچه مستندسازی تجارب دانشی مسئولان، فراخوان مقالهنویسی در ادارات تابعه و برگزاری مراسمهای تقدیر از پژوهشگران و نویسندگان فعالیتهایی هستند که امر سازماندهی و اثربخشی پژوهشها را تسهیل میکنند و در طول سال گذشته اجرا شدند.
سرهنگ قلخانباز در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: کاربردیسازی تحقیقات و پژوهشهای سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به همین جهت، نیازهای پژوهشی از طریق معاونتهای سازمان مشخص میشوند تا از فعالیتهای تحقیقاتی غیرکاربردی، جلوگیری شود؛ برگزاری جلسات شورای عالی پژوهش با حضور معاون پیشنهاد دهنده و حضور نماینده معاونت در تیم تحقیقاتی نیز در همین راستا انجام میشوند.
مسئول دفتر تحقیق و پژوهش سازمان عقیدتی سیاسی افزود: استفاده از پژوهشگران، ناظران و داوران داخلی در پروژههای تحقیقاتی در طول سه سال گذشته، به بهرهبرداری از ظرفیتهای سازمان عقیدتی سیاسی و ادارات تابعه کمک چشمگیری کرده است.
وی ضمن اشاره به برگزاری ۱۲۰۰ جلسه اندیشهورزی و کاربردی در سطح کلیه یگانهای ارتش، گفت: کارگاهها و دورههای متعددی در حوزه مرکزی و ادارات تابع، به شکلی هدفمند و متناسب با نیاز یگانها برگزار شده است؛ اولویت این دورهها، تخصصیسازی و هدفمندسازی پژوهشها و آموزشها با هدف بازدهی بیشتر است.
سرهنگ قلخانباز با تاکید بر اینکه استفاده بهینه از پژوهشها و تحقیقات در اولویت ما قرار دارد، گفت: برای دستیابی به این مهم باید میبایست درصد بیشتری از تولید ناخالص ملی به تحقیق و پژوهش اختصاص یابد.
انتهای پیام/