شناسهٔ خبر: 70503497 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

یک میلیون و ۴۴۰ هزار متر مربع برای بانوان

۱۵۷مین رویداد امید و افتخار اختصاص به بهسازی و بهره‌برداری زیرساخت‌های ویژه بانوان داشت که در طبقه هفتم شهرداری تهران کلید خورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در مراسم مریم اردبیلی، مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: امید افتخار این هفته مربوط به زیرساخت‌های امور بانوان است که اکنون یک میلیون و ۴۴۰ هزار متر مربع زیرساخت در تهران وجود دارد، در حالیکه سه سال پیش حدود ۱۴۰ هزار متر مربع زیرساخت داشتیم.

وی در ادامه تاکید کرد: افتتاح مجموعه شهربانوی جدید در منطقه ۱۱ که با بهره‌برداری از این زیرساخت تعداد شهربانوهای شهر تهران به ۲۳ شهربانو می‌رسد. طی ۳ سال تلاش مدیران شهری منطقه ۱۱ یک فضای بی‌دفاع شهری امروز به شهر بانو تبدیل شده است.

اردبیلی افزود: در منطقه، چهاردهم شهردخت جدیدی افتتاح می‌شود که شهر وجود نداشت و امروز بهره‌برداری می‌شود در حوزه بهره‌برداری داشتیم که شامل همه مناطق می‌شد.
مدیر کل امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۰ تقریباً بیش از نیمی از مراکز ویژه بانوان تعطیل شده بودگفت: پیش از این یک شهر دخت داشتیم و با افتتاح‌های امروز هم شهر دخت در مناطق خواهیم داشت. برخی از زیرساخت‌ها هم در دوره قبل افتتاح شد اما بنا به دلایلی از جمله نواقص و کمبود برخی از امکانات و غیره بهره‌برداری نشد که در این دوره با پیگیری انجام شده بهره‌برداری نمونه آن شهر بانوی منطقه ۱۲ است.

وی در ادامه به تشریح زیر ساخت ها پرداخت و گفت: یکی از زیرساخت های مهم بوستان ویژه بانوان است که اکنون یک بوستان با کاربری فراغتی و تفریحی در حال ساخت است و عمدتاً در طول سال جشنواره‌های دختران و زنان و مادربزرگ‌ها و غیره در آنها برگزار می‌شود. شهربانو زیر ساخت دیگری است که مجموعه ترکیبی از خدمات هستند که یک مادر با فرزند زیر ۶ سال خود می‌توانند وارد آنها شوند و یک روز شادی را سپری کنند ۲۲ مجموعه شهر بانو در مناطق وجود دارد.

اردبیلی با تاکید بر اینکه زیرساخت شهر دخت برای دختران نوجوان و جوان است گفت: خدمات این مرکز از جنس فناوری هست. زیرساخت دیگر به نام کوثر است که متعلق به زنان سرپرست خانوار است و امروز بیش از ۱۰۰ مرکز کوثر وجود دارد پیش از این دوره ۶۲ زیرساخت وجود داشت که با پیگیری‌های این دوره به بیش از ۱۰۰ مجوعه رسید.

وی گفت: بازارچه‌های فصلی و دائمی وجود دارد که زنان سرپرست خانوار می‌توانند دستاوردهای خود را در آنها عرضه کنند. همچنین مجموعه ای در دست ساخت است که در این دوره پیشنهاد دادیم به عنوان پردیس خانواده محور که امکان حضور اعضای خانواده در یک محیط وجود دارد و می‌توانند از مجموعه‌های خدمات ورزشی به صورت جداگانه اما در یک مجموعه استفاده کنند پایلوت در منطقه ۲ و ۲۱ ایجاد می‌شود.