شناسهٔ خبر: 70276103 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نظارت بر مراکز درمانی به ویژه مطب‌های مامایی برای جلوگیری از سقط جنین

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برای هرگونه مشاوره، اقدام و مشارکت در سقط جنین قوانین سختگیرانه‌ای در نظر گرفته شده است تا این موضوع اتفاق نیفتد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - نادر توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به موضوع سقط جنین در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:« برای پیشگیری از سقط جنین در دانشگاه برنامه‌ریزی شده است. در قرارگاه جوانی جمعیت و در قسمت نظارت بر مراکز درمانی به ویژه مطب‌های مامایی ، برای هرگونه مشاوره، اقدام و مشارکت در سقط جنین قوانین سختگیرانه‌ای در نظر گرفته شده تا این موضوع اتفاق نیفتد.»

به گفته وی با شناسایی مراکز درمانی متخلف، گروه های جهادی و بسیج جامعه پزشکی در طرح نفس با خانواده‌هایی که به دلایل مختلف از جمله مسائل مالی اقدام به سقط جنین داشته‌اند، مشاوره می‌کنند و با حمایت‌های همه جانبه این خانواده‌ها از این کار نادرست منصرف می‌شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد:« بر اثر مصرف بی رویه آنتی‌بیوتیک به خصوص در بخش های بستری و مراقبت های ویژه شاهد مقاومت میکروبی هستیم.»

نادر توکلی بیان کرد:« در دوران شیوع کرونا مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها در برخی مراکز درمانی باعث بروز مقاومت میکروبی شد که در مرحله بعدی سبب ایجاد عفونت‌های بیمارستانی می‌شود.»

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد:« تدوین و ابلاغ دستورالعمل تجویز منطقی دارو جزء اولویت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایران و جزء اصول اعتباربخشی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز است.»

نادر توکلی تصریح کرد:« یکی از عوارض مقاومت میکروبی این است که میکروب‌های بیماری‌زا باعث بروز عفونت‌های خونی و مغزی شده و سبب می‌شوند طول دوره بستری بیماران در مراکز درمانی و اشغال تخت افزایش پیدا کند. در ادامه نیز عفونت‌ها با آنتی‌بیوتیک‌های گران‌قیمت درمان خواهند شد.»