شناسهٔ خبر: 70257468 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر

ضرورت توجه مضاعف بر زیست بوم کسب و کارهای فاوا استان | وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم بر ضرورت توجه مضاعف بر زیست بوم کسب و کارهای فاوا استان با هدف تقویت همه جانبه این حوزه تاکید کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام‌پور مدیرکل استان با اشاره به اهمیت توجه مضاعف بر زیست بوم کسب و کارهای فاوا استان گفت: استان قم به لحاظ موقعیت جغرافیایی در کشور و وجود ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و زیرساخت‌های مطلوب به‌ویژه در حوزه ICT ظرفیت تبدیل شدن به قطبی بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را دارد.
وی با تشریح وضعیت واحدهای کسب و کار فاوا گفت: تاکنون تعداد 250 شرکت و فروشگاه عضو نظام صنفی رایانه ای، 56 کسب و کار عضو اتحادیه فضای مجازی، 36 شرکت دانش بنیان حوزه فاوا و نرم افزارهای رایانه ای و 16 شرکت خلاق حوزه واقعیت افزوده، مجازی و ترکیبی مشغول می‌باشند.
غلام‌پور با اشاره به اینکه بیش از 40 شرکت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات عضو پارک علم و فناوری هستند گفت: یکی از دستاوردهای برجسته پارک‌ علم و فناوری در زیست‌بوم فاوا، ایجاد ارتباط موثر بین دانشگاه‌ها، صنایع و بازار است. این تعاملات موجب شده است تا تحقیقات علمی با سرعت بیشتری به محصولات تجاری تبدیل شوند و شرکت‌های فناور بتوانند با چابکی بیشتری به نیازهای بازار پاسخ دهند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با چشم‌انداز تبدیل‌شدن به نهاد اصلی تنظیم‌گر و پشتیبان صنعت فاوا، در تلاش است تا با گسترش فعالیت‌ها و همکاری‌های خود، نقشی پررنگ‌تر در توسعه زیست‌بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور ایفا کند، افزود: تعداد 10 فروشگاه و همچنین 240 شرکت عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای استان قم می‌باشند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم اظهار کرد: در حال حاضر 4900 واحد فاوا دارای نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) می‌باشند و همچنین استان قم در میزان تناسب صاحبان اینماد فعال استانی نسب به جمعیت استان، پس از تهران، با 33/0 جایگاه دوم کشوری می‌باشد.
غلام‌پور در پایان افزود: زیست‌بوم کسب‌وکار فاوا می‌تواند علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، تحولاتی بنیادین در صنایع مختلف نیز به وجود آورد. تقویت این زیست‌بوم نه تنها به رشد اقتصادی استان کمک می‌کند، بلکه جایگاه قم را در عرصه فناوری‌های دیجیتال کشور ارتقا خواهد داد.