شناسهٔ خبر: 70096162 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

همتی: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد

وزیر اقتصاد گفت: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد و فعلا دولت بنای حذف ارز ترجیحی را ندارد اما بقیه ارزها تک نرخی خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در قانون جدید بانک مرکزی عنوان شده است که این بانک نباید بیش از یک بازار داشته باشد که بازار بانک مرکزی هم مرکز خدمات ارز و طلا است.

بیشتر بخوانید:

همتی: دستمان در پرداخت یارانه تنگ شده است

وی افزود: در جلسه بانک مرکزی هم تصویب شد که همین بازار به عنوان بازار اصلی بانک مرکزی تعیین شود تا مبادلات ارزی در این بازار اتفاق بیافتد.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد و با تصویب آقای رئیس جمهور ما ۳ میلیارد دلار دیگر از صندوق برداشت کردیم تا ۱۵ میلیارد دلار لازم برای تامین ارز ترجیحی کالاهای اساسی تامین شود و فعلا دولت بنای حذف ارز ترجیحی را ندارد اما بقیه ارزها تک نرخی خواهد بود.

برچسب‌ها: