مرضیه طهمورث در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: این جشنواره از برنامه های بسیج جامعه زنان با هدف مخاطب خاص و درگیر کردن زنان و دختران جامعه در حوزه طراحی و دوخت پوشش اجتماعی است تا هم مانتوهایی که خانم ها در جامعه می پوشند تولید شود و هم از هنر دست بانوان در آن ها استفاده شود.
وی ادامه داد: دبیری این جشنواره را با توجه به اینکه آموزشکده ملی مهارت الزهرا در تبریز است و در این حوزه تخصص و در مقطعه کاردانی و کارشناسی دانشجویانی دارد رئیس این آموزشکده خانم میلانی بر عهده گرفت و در این خصوص فعالیت و با همکاران خود زحمات بسیاری در این راستا تقبل کرد.
طهمورث اضافه کرد: ۱۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده بود که با حضور هفت داور به صورت فشرده سه شبانه روز کارها ارزیابی و داوری شدند.
وی برگزاری کارگاه های آموزشی با عنوان هوش مصنوعی در طراحی دوخت و پوشاک، بافت تاپستری و مدل های جادویی در کنار برگزاری این جشنواره از دیگر مزیت های آن عنوان کرد که با استقبال مخاطبان روبرو شد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا همچنین از برگزاری کارگاه هایی برای دوخت و مهارت های دیگری در این راستا در شهرستان ها خبر داد و گفت: یکی از دستاوردهای این جشنواره هم به احتمال زیاد این باشد که در کنار منطقه آزاد نفرات تخصصی که از نظر علمی مهارت دارند به مراکز تولیدی معرفی کنیم.
طهمورث همچنین اعلام کرد: رتبه های برتر هر رشته به مرحله کشوری که در کاشان برگزار خواهد شد به همراه ویژند «بته» به عنوان طراحی کالکشن خانواده و دوخت طرح ها معرفی می شود.
وی افزود: در برگزاری این رویداد فرهنگی هنری امور بانوان استانداری، کارگروه مد و لباس فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه هنر و منطقه آزاد ارس همکاری داشتند.