شناسهٔ خبر: 70061863 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

باهدف معرفی توانمندی‌ها و خدمات خود در حوزه گردشگری سلامت،

حضور بیمارستان رضوی در نمایشگاه بیست و هشتمین اجلاس اکو در مشهد

بیمارستان رضوی در نمایشگاه بیست و هشتمین نشست اجلاس کشور‌های عضو اکو شرکت کرد.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: بیست و هشتمین نشست اجلاس کشور‌های عضو پیمان اکو به مدت دو روز، ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۴۰۳، در مشهد در حال برگزاری است و نمایشگاهی نیز از دستاورد‌های خراسان در حاشیه آن در محل هتل «قصر الضیافه»، برپا شده است. 

دکتر محسن محور افزود: بیمارستان رضوی به‌عنوان صادرکننده نمونه ملی در حوزه گردشگری سلامت و یکی از حامیان نمایشگاه اکو، از برگزاری این رویداد مهم در مشهد برای تعامل با کشور‌های عضو پیمان اکو و آشنایی آنها با ظرفیت‌های این بیمارستان وابسته به آستان قدس رضوی، به‌منظور توسعه هر چه بیشتر گردشگری سلامت خود در منطقه، استفاده خواهد کرد. 

وی گفت: مدیران و مسئولان این بیمارستان در راستای تبادل نظر و گفتگو با مهمانان برجسته حاضر در اجلاس کشور‌های عضو پیمان اکو، در محل غرفه بیمارستان در نمایشگاه اکو حضور دارند.