شناسهٔ خبر: 70048905 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

وزیر کشور: اولویت اصلی در کرمانشاه کاهش نرخ بیکاری است

وزیر کشور در خصوص انتظارات از استاندار جدید کرمانشاه گفت: اولویت اصلی، پیشرفت و توسعه استان و کاهش نرخ بیکاری است؛ امری که تنها با تمرکز بر تولید و ایجاد اشتغال پایدار امکان‌پذیر خواهد بود.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

اسکندر مومنی امروز (دوشنبه ۱۲ آذر) در بدو ورود به استان کرمانشاه به منظور حضور در جلسه معرفی حبیبی به‌عنوان استاندار جدید کرمانشاه، تأکید ویژه‌ای بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه تجارت، برای رونق اقتصادی و کاهش بیکاری کرد.

وی با اشاره به موقعیت استراتژیک استان کرمانشاه که دارای مرز مشترک با بخش‌های کردی و عربی عراق است، افزود: این مرز‌ها پتانسیل بالایی برای توسعه تجارت دارند. 

وزیر کشور افزود: با این حال، نرخ بالای بیکاری در استان یکی از چالش‌های مهم است که می‌توان با همکاری دستگاه‌های اجرایی، مسئولان محلی، مردم و حمایت هیئت دولت به آن رسیدگی کرد و زمینه‌های رشد اقتصادی و کاهش بیکاری را فراهم ساخت.

مومنی در پاسخ به پرسشی درباره معیار‌های انتخاب استانداران گفت: شاخص‌های مشخصی برای این فرآیند تعیین شده بود و گروهی از افراد متخصص و مورد اعتماد، نامزد‌ها را براساس این شاخص‌ها ارزیابی کردند. هر استان علاوه بر معیار‌های عمومی، شاخص‌های ویژه‌ای دارد که با درنظرگرفتن آن‌ها، شایسته‌ترین فرد انتخاب می‌شود.

وی در خصوص انتظارات از استاندار جدید کرمانشاه تأکید کرد: اولویت اصلی، پیشرفت و توسعه استان و کاهش نرخ بیکاری است؛ امری که تنها با تمرکز بر تولید و ایجاد اشتغال پایدار امکان‌پذیر خواهد بود.

وزیر کشور گفت: نرخ بالای بیکاری در استان کرمانشاه یکی از چالش‌های مهم است که می‌توان با همکاری دستگاه‌های اجرایی، مسئولان محلی، مردم و حمایت هیئت دولت به آن رسیدگی کرد و زمینه‌های رشد اقتصادی و کاهش بیکاری را فراهم ساخت.

گفتنی است، وزیر کشور در ادامه این سفر با حضور در گلزار شهدای کرمانشاه به مقام شامخ شهدای این استان ادای احترام کرد.

برچسب‌ها: