به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، فاطمه مهاجری سخنگوی دولت پس از پایان یافتن جلسه هیات دولت در چهارشنبه هفته گذشته در خصوص انتخاب استانداران تنها به این جمله بسنده کرد: " طبق گفته وزیر کشور تاکنون 29 استاندار انتخاب شدهاند و دو نفر دیگر هم هرچه زودتر انتخاب خواهند شد."
به هر روی با پایان یافتن مهلتی که وزیر کشور به دفعات در مصاحبهها و دیدارهای خود از انتخاب استانداران سخن میگفت، اما این دو استان همچنان بدون انتخاب استاندار جدید، به سر میبرند؛ دو استانی که انتظار میرفت در سریعترین زمان ممکن کار انتخاب استاندارانش به پایان رسیده و اعلام شود، اما قطار انتخاب استانداران به ایستگاه آخر نرسیده و در حال حاضر خاموش شده و باید منتظر جلسه امروز هیئت دولت بود که آیا انتخاب استانداران این دو استان در دستور کار دولت قرار دارد یا خیر؟
عبداللهی از 16 آبان ماه 1400 سکانداری استان را در دولت شهید رئیسی در دست گرفت؛ توجه مجتبی عبداللهی به سه حوزه اقتصادی، بهداشتی و آموزشی استان، و تمرکز وی بر این سه حوزه توانست البرز را در تمامی شاخصهای یاد شده در کشور بالا ببرد.
آنچه که در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در خصوص امنیت سرمایهگذاری در استانها آمده، استان البرز در سال 1400 رتبه 31 کشور را داشت در حالی که در سه سال گذشته البرز در حوزه امنیت سرمایهگذاری به رتبه 21 کشور ارتقا یافته است.
محمدتقی ایرانی
محمدتقی ایرانی، فرماندار اسبق کرج بود، وی در ابتدای دولت روحانی به عنوان فرماندار شهرستان کرج معرفی شد. وی فرزند شهید است و در مدت زمان حضورش در البرز فردی میانه رو و قائل به گفتمان اصلاح طلبی بود.
او بعد از کرج، به خراسان شمالی رفت و معاون سیاسی انتظامی استانداری خراسان شمالی میشود، استانی که پیش از آن نیز در آن سابقه فرمانداری شهرستان راز جرگلان را نیز داشته است. او در پایان دولت روحانی به معاونت استانداری بوشهر میرسد.
محمد تقی ایرانی تنها گزینهای است که نامش در هر دو لیست پیشنهادی هر دو جریان اصلاحطلب و اصولگرای استان دیده شد.
دو نفر از کسانی که اصلاحطلبان و فعالان ستاد دکتر پزشکیان خواستار انتخاب یکی از گزینههای پیشنهادی آن لیست برای استانداری البرز بودند، در دولت مسئولیت گرفتند. یکی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور شد و دیگری استانداری آذربایجان شرقی را برعهده گرفت.
اما محمدتقی ایرانی که با جدی شدن نام مجتبی عبداللهی به عنوان استاندار البرز، به عنوان گزینه پیشنهادی استان هرمزگان مطرح شد، در نهایت با انتخاب آشوری و قبول استعفایش از مجلس، وی مجدد نامش برای استانداری البرز جدیتر از گذشته شد.
حسین کاغذلو
حسین کاغذلو سومین نفری است که نامش به عنوان استاندار البرز از همان روزهای اولیه تشکیل دولت پزشکیان برای البرز مطرح شد؛ وی که از کارمندان وزارت کشور و دارای سوابق بسیاری از بخشداری تا فرمانداری در شهرستان های استان تهران است، گزینه پیشنهادی یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کرج بود.
به گفته مطلعین، وی را یکی از نمایندگان کرج معرفی کرده و تلاش کرد تا در این سمت قرار گیرد، اما با رقابتی سنگینی که بین محمدتقی ایرانی و مجتبی عبدالهی بود، وی تا کنون نتوانسته گوی سبقت را برباید.
نام حسین کاغذلو برای چندین استان کشور از جمله گلستان و تهران نیز مطرح شده بود، اما در نهایت با انتخاب استانداران این استانها، کاغذلو همچنان به عنوان یکی از چهرههای مطرح برای نشستن بر روی صندلی ساختمان ماهان کرج شنیده میشود.
به هر روی انتظار میرود، دولت هر چه زودتر و سریعتر نسبت به انتخاب استانداران باقی مانده یعنی آذربایجان غربی، هرمزگان و البرز اقدام کند، چرا که عدم تعیین تکلیف استانداران این دو استان، سرعت خدماتدهی در مردم را کاهش داده و بلاتکلیفی موجود در بین ادارات کل و ادارات شهرستانی اجازه اقدام موثر برای رفع مشکلات مردم را نمیدهد.
آنچنان که در حال حاضر بیش از سه ماه است که دو فرمانداری کرج و فردیس به عنوان دو شهرستان بزرگ استان البرز با سرپرستی اداره شده و به جهت بلاتکلیفی در راس مدیریت استان، هیچ شخصی برای تصدی سمت فرمانداری این دو شهرستان انتخاب نشده است.
گزارش از عبدالرحمان کمالی
انتهای پیام/
∎