شناسهٔ خبر: 70001428 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر خارجه اسپانیا: مجوز جدیدی برای صادرات سلاح به اسرائیل صادر نشده است

تهران- ایرنا- وزیر خارجه اسپانیا در اظهاراتی گفت که از اکتبر۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) مجوز جدیدی برای صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی صادر نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه ایرنا، خوزه مانوئل آلبارس بوئنو افزود: به طور مستمر از اینکه فروش جدیدی به (رژیم) اسرائیل انجام نشود، اطمینان حاصل می‌کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین ما به کشتی‌های حامل اسلحه برای اسرائیل اجازه پهلو گرفتن در بنادر اسپانیا را نمی‌دهیم.

آلبارس در ادامه به کمک‌های انسان دوستانه برای مردم فلسطین از طریق آژانس کاریابی و امدادرسانی برای فلسطینی‌ها اشاره و تصریح کرد: آنروا هیچ جاگزینی ندارد و این نهاد عامل نظم در ارائه کمک‌های انسانی به دو میلیون ساکن نوار غزه است.

به گزارش ایرنا، دبیرکل اتحادیه عرب پیش تر ضمن شرکت در نشست وزیران خارجه گروه هفت اعلام کرد که تنها راه توقف جنگ، تحریم صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی است.

احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب در جریان سخنرانی خود در نشست وزیران گروه هفت در شهر فیوگی ایتالیا با حضور جمعی از وزرای خارجه کشورهای عرب گفت که رژیم صهیونیستی به دنبال ترسیم نقشه جدید برای منطقه است، مسأله‌ای که می‌تواند هر گونه امکان ایجاد یک کشور مستقل فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ را تضعیف کند.

ابوالغیط تأکید کرد: (رژیم) اسرائیل فراتر از قانون نیست و خارج از محدوده مجازات نیست.

وی از تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری برای صدور حکم بازداشت رهبران رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه استقبال کرد.

ابوالغیط گفت که این تصمیم نشان می‌دهد جامعه جهانی جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از کشتار کودکان و زنان گرفته تا گرسنگی دادن به ساکنان غزه و تخریب زیرساخت‌های این باریکه در طول یک سال گذشته را به رسمیت شناخته است.

دبیرکل اتحادیه عرب تصریح کرد که تنها راه برقراری آتش‌ بس چه در غزه و چه در لبنان، اتخاذ شدیدترین مواضع توسط جامعه جهانی در مقابله با رژیم صهیونیستی است از جمله اینکه جهت اعمال فشار برای توقف کشتارها، صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی تحریم شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو در مخالفت با جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت بیش از یکسال جنگ علیه ساکنان غزه هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.