شناسهٔ خبر: 69982624 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

چه موضوعاتی در نشست رییس‌جمهور با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب مطرح شد؟

دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی و دبیرکل حزب درباره جلسه نمایندگان اعضای شورای مرکزی خانه احزاب با رییس‌جمهور توضیحاتی ارائه کردند.

صاحب‌خبر -

فرج کمیجانی دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره دیدار نمایندگان خانه احزاب با رییس جمهور گفت: جلسه با رییس جمهور خیلی خوب بود و دوستانمان از هر سه طیف هم اصلاح طلبان و اصولگرایان و مستقلین در این جلسه حضور داشته و صحبت کردند.

وی ادامه داد: نکات بسیار ارزشمندی در این جلسه مطرح شد و رییس جمهور هم صحبت‌های خیلی خوبی را در این جلسه مطرح کردند.

دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی تصریح کرد: در این جلسه خیلی صریح و شفاف درخصوص قانون احزاب و اشکالاتی که پیرامون این قانون در کشور است از جمله موانعی که برای فعالیت حزبی وجود دارد همچنین نگاه منفی که برای فعالیت حزبی در کشور است و سایر موضوعات مرتبط با این بحث، بسیار جدی صحبت شد.

کمیجانی ادامه داد: همچنین در ارتباط با نظارت استصوابی و کنترل تورم و  گرانی در کشور که افسارگسیخته شده است و باید به سرعت راهکاری برای آن پیدا شود، صحبت شد.

وی ادامه داد: در ارتباط با جرم سیاسی مسئله حصر، همچنین در بخش دیگری از صحبت‌ها درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، صحبت شد. در واقع نکات خوبی در این جلسه از طرف شورای مرکزی خانه احزاب مطرح شد.

کمیجانی تصریح کرد: از سوی رییس جمهور نیز نکات کلی مطرح شد و برنامه‌هایی که باید انجام شود اعلام شد.

حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا هم درباره جلسه دبیران کل احزاب با رییس جمهور گفت: این جلسه، با توجه به اینکه رییس جمهور آقای پزشکیان وقت ملاقاتی با شورای مرکزی خانه احزاب برای تبادل نظر درخصوص برخی مطالب گذاشته بودند، جلسه بسیار خوبی بود. وفاق ملی گام بسیار خوبی برای تبادل نظر درخصوص مسائل مختلف کشور بود. همچنین بحث احزاب و تشکل‌های سیاسی از دیگر مباحث خوب در جهت حمایت و کمک کردن به دولت بود که در این جلسه مطرح شد.

وی ادامه داد: ۷ نفر از دبیران کل اصولگرا، ۷ نفر از دبیران کل اصلاح طلبان و همچنین ۷ نفر از دبیران کل احزاب مستقل و اعتدالگرا در این جلسه حضور داشتند. ریاست جمهوری نیز به همراه تنی چند از مسئولان و معاونان‌شان در این جلسه حضور پیدا کرده بودند. در این جلسه احزاب مطالب و مباحث بسیار خوب و شفاف خود را در زمینه توقعاتی که از رییس جمهور دارند و همچنین مسائل کشور بدون هیچ تعارفی مطرح کردند.

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: در این جلسه با توجه به اینکه همه مباحثی که مردم پیگیر هستند از سوی احزاب نیز پیگیری می‌شود مباحثی مانند بحث گرانی ها، مشکلات معیشت مردم و مشکلات اقتصادی مطرح شد. بنده نیز به عنوان دبیرکل حزب سبز و عضو شورای مرکزی خانه احزاب و نائب رییس اول خانه احزاب چند دقیقه‌ای را در این جلسه صحبت کردم.

وی با اشاره به صحبتهایش در این جلسه ادامه داد: بنده دوازده محور که شاخصه‌های وحدت و وفاق است را مطرح کردم و کتبا هم به خدمت ایشان دادم. ما گفتیم که در بحث وفاق اینگونه نیست که تصور کنیم وفاق یعنی تقسیم قدرت بین جناح‌های سیاسی و تقسیم قدرت با رییس‌جمهور و اینکه محور این وفاق نیز ریاست محترم جمهوری است. در ادامه در خصوص شاخص‌هایی که مطرح کردیم بحث حکمرانی مطلوب را عنوان کردیم چراکه ایران یک سرزمین یکپارچه است و باید تفاهم داشته باشیم همچنین مباحثی در خصوص وحدت در رهبری به عنوان الگوی امام و امت و قانون اساسی به عنوان محور همه توافق‌ها و وفاق‌ها مطرح شد.

وی تصریح کرد: درخصوص شاخص‌های دشمن مشترک یعنی آمریکا و صهیونیست‌ها که محور هم صحبت شد. دوستان مشترک جمهوری اسلامی نیز می‌توانند از محورهای وفاق و همدلی باشند. زبان و دین اسلام ناب محمدی به عنوان محور مهم وحدت مطرح شد. اگرچه گویش‌ها و لهجه‌های مختلف همه مورد احترام هستند اما باید بر زبان ملی تمرکز داشته باشیم. در این جلسه گفتیم همانطور که بارها امام راحل اشاره کرده بودند رمز پیروزی همان وحدت کلمه است و رمز بقای ما و تداوم ما نیز همین است و باید بر آن تاکید کنیم. رییس جمهور نیز از این مباحث استقبال کردند.

وی با بیان اینکه همچنین از ریاست جمهوری بخاطر هماهنگی میدان و دیپلماسی تشکر و اعلام کردیم که در این زمینه هر گونه کمکی لازم باشد انجام خواهیم داد، گفت: درعین حال هم به جناب آقای پزشکیان گفتیم که احزاب باری بر دوش دولت نیستند بلکه یاری برای دولت هستیم اگرچه حزب سبز به آقای قالیباف در دور اول رای دادند اما بعد از اینکه شما حکم ریاست جمهوری را از دست حضرت آقا گرفتید ما حمایت از دولت را هم تکلیف شرعی، تکلیف قانونی و تکلیف سیاسی برای خودمان می‌دانیم. اگرچه نقد هم می‌کنیم اما این نقد ما مشفقانه و عادلانه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: