به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این دوره از مسابقات در رشتههای بازشناسی گفتار، بورس، وفاداری مشتریان، چت بات مالی و پایان نامههای برتر هوش مصنوعی برگزار شد و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
دبیر اجرایی این رویداد با اشاره به اینکه اولین دوره مسابقات هوش مصنوعی در سال ۹۱ آغاز به کار کرد، گفت: هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی با فراخوان از دانشجویان دانشگاههای مختلف کشور و در پنج رشته کاربرد هوش مصنوعی در حوزههای صنعتی و روشهای نوین مالی در دو بخش داخلی و بین المللی بود.
زینلی با اشاره به حضور ۵۵۰ پژوهشگر، دانشجو و نخبه علمی در این دوره از مسابقات، افزود: در بخش بین الملل هشتمین دوره این مسابقه که برای اولین بار اتفاق افتاد، ۲۵ تیم از کشورهایی همچون کانادا، چین، آمریکا، هند، کره جنوبی و ایران حضور داشتند.
وی گفت: از بین ۵۵۰ تیم شرکت کننده در این دوره، ۳۰ تیم انتخاب و به دور نهایی راه پیدا کردند که پس از داوری آثار و طرح ها، تیمهای برتر هر بخش معرفی و تجلیل شدند.
احمدلو قائم مقام ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال ریاست جمهوری هم در اختتامیه این دوره گفت: یکی از تفاوتهای مهم این دوره با دورههای قبلی، کاربردی بودن و کمکی است که طرحهای هوش مصنوعی میتواند به صنعتهای مختلف کشور داشته باشد و شرکتهای حامی این مسابقه هم نیازهای خود را بر استفاده از هوش مصنوعی در صنعت و کاهش مشکلات این حوزه متمرکز کرده بودند.
گفتنی است در حاشیه این مسابقه، ۳۰ طرح راه یافته به مرحله نهایی نیز در معرض دید عموم قرار گرفت.
برگزاری اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
صاحبخبر -
∎