به گزارش مفدا - گناباد، لادن نظرزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: ژورنال کلاب "تشخیص اتوماتیک آرتروز در MRI زانو به وسیله هوش مصنوعی" با هدف توانمند سازی دانشجویان رادیولوژی و سایر رشته ها در حیطه تشخیص و تفسیر دقیق تر بیماری آرتروز زانو در مورخ ۶ آذر ماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۳:۳۰ بصورت حضوری با ارائه محمدمهدی علیزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تصویربرداری پزشکی دانشگاه برگزار گردید.
وی ادامه داد: در این جلسه تعداد ۲۰ نفر از دانشجویان و پنج نفر از اساتید گروه فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند که برای تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر صادر خواهد شد.
نظرزاده تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بسیار ظریف و دقیق آرتروز در MRI زانو بسیار کارامد هست، چرا که امروزه رادیولوژیست ها و کارشناسان رادیولوژی ما حتی با وجود دستگاه های تصویربرداری قدرتمندی چون MRI نمیتوانند انطور که باید و شاید در زمانی که میتوان بیماری آرتروز که با گذشت زمان پیشرفت میکند را درمان کرد، به تشخیص برسند و زمانی به این داده دست می یابند که دیگر نمیتوان درمانی برای این بیماری انجام داد.
وی گفت: استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص این نوع از بیماری ها به این دلیل اهمیت دارد که بسیار سریع تر از یک پزشک میتواند در بهترین زمان ممکن که میتوان اقدام به جلوگیری از پیشرفت بیماری کرد به تشخیص برسد.
دبیر انجمن علمی دانشجویی رادیولوژی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد هوش مصنوعی با بکارگیری الگوریتم های پیشرفته میتواند در طلاییترین زمان ممکن به تشخیصی بسیار دقیق از آرتروز زانو دست یافته و لذا یادگیری و ایده بکارگیری چنین متودی برای دانشجویان رادیولوژی و دیگر افراد علاقه مند و حاضر در محیط بالین حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: امروزه با پیشرفت علم و پا گذاشتن هوش مصنوعی به عرصه بالین، لازم است دانشجویان این عرصه اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند به بهترین نحو از این ابزار قدرتمند استفاده کنند. در این ژورنال کلاب مباحثی همچون آمار شیوع بیماری آرتروز، توصیف عملکرد دستگاه MRI و سکانسهای مورد استفاده به وسیله این دستگاه، توضیح عملکرد هوش مصنوعی در چگونگی بکارگیری انواع الگوریتمها در زمینه تشخیص آرتروز در MRI زانو به شرکت کنندگان ارائه گردید.