وحید آشتیانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن اشاره به تلاشهای انجام شده برای تکمیل زنجیره ارزش هنر صنعت چوب در استان قم، تاکید کرد: تولید کنندگان با ایجاد نمایشگاه عرضه محصولات در کنار تولید، میتوانند به معرفی و ارتقاء محصولات و افزایش رضایت مشتریان کمک کنند.
وی گفت: با توجه به ظرفیتهای بالای شهرکهای صنعتی و اهمیت تولید در استان قم، به دنبال راهاندازی یک نمایشگاه دائمی در کنار فعالیتهای تولیدی هستیم تا فرصتی برای معرفی توانمندیها و محصولات تولیدکنندگان فراهم شود.
آشتیانی با بیان اینکه نمایشگاه محصولات بهعنوان یک پل ارتباطی بین تولیدکنندگان و مشتریان عمل خواهد کرد، افزود: این اقدام میتواند باعث شناسایی بهتر طرفیتهای موجود در شهرک ثامن شود.
وی تشریح کرد: تولید کنندگان میتوانند محصولات خود را به صورت مستقیم به مصرفکنندگان نمایش دهند و رقابت سالم بین تولید کنندگان میتواند به بهبود کیفیت محصولات منجر شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم افزود: در بسیاری از کشورها، ایجاد نمایشگاههای عرضه محصولات در کنار تولید، موفقیتهای زیادی را به همراه داشته و همچنین به توسعه اقتصادی استان و افزایش فرصتهای شغلی کمک میکند.
وی در ادامه به تغییر نام شهرک ثامن به "شهرک صنعتی چوب و مبلمان ثامن" اشاره کرد و گفت: تمرکز و اولویت ما بر روی معرفی صنعت چوب و مبلمان استان قم و تکمیل زنجیره ارزش منطقه است و زمینههای رشد و توسعه این هنر صنعت را فراهم نماییم. این اقدام نه تنها به نفع تولیدکنندگان، بلکه به نفع مشتریان و تسهیل دسترسی به محصولات متنوع و تجربه خوشایندتری خواهد بود.
اتحادیه درودگران قم که فعالیت خود را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرده با بیش از چهار هزار عضو در حوزههای تولید محصولات چوبی، رنگ کاری، رویه کوبی و منبت کاری از بزرگترین اصناف استان است که با ایجاد اشتغال مستقیم برای حدود ۲۰ هزار نفر در صنعت چوب، رتبه بالایی در حوزه اشتغال قم دارد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای سالجاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهرهبرداری از طرحهای صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.
حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در طرحهای یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهار هزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آوردهاست.
در همین رابطه ۶۵ مورد از ۱۱۰ پروانه بهرهبرداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایهگذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یکهزار و ۵۹۳ نفر صورت پذیرفت.
همچنین تعداد ۴۵ مورد از پروانههای بهرهبرداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایهگذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر شد.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه(ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.