شناسهٔ خبر: 69957974 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار همدان: نمایشگاه‌های صنایع دستی در فضاهای عمومی برپا شود

همدان-ایرنا- استاندار همدان گفت: نمایشگاه‌های صنایع دستی باید در فضاهای عمومی مانند مدارس، سالن‌های ورزشی ، فرهنگی و ادارات برپا شود چراکه این اقدام نه‌تنها هزینه زیادی ندارد، بلکه بستری مناسب برای معرفی و فروش آثار هنری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری‌شمسی عصر سه شنبه در آیین تجلیل از هنرمندان برجسته صنایع‌دستی اظهار کرد: بیش از ۸۵ رشته صنایع دستی در استان همدان از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و این انتقال نه‌تنها حافظه تاریخی ما را زنده نگه می‌دارد، بلکه به‌عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای توسعه اجتماعی و اقتصادی استان عمل می‌کند.

وی ادامه داد: برای افزایش بهره‌وری در صنایع‌دستی، باید از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم، یکی از این ظرفیت‌ها، امکان قانونی استفاده از صنایع دستی به‌عنوان هدایا در ادارات و سازمان‌ها است.

استاندار همدان گفت: با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تلاش می‌شود تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی بین دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان صنایع‌دستی منعقد گردد تا این ارتباط به تقویت تولید داخلی کمک کند.

احداث شهرک صنایع دستی با ۵۰۰ واحد کارگاهی

ملانوری‌شمسی اظهار کرد: در راستای توسعه صنایع دستی استان، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، احداث یک شهرک صنایع دستی در قالب ۵۰۰ واحدکارگاهی،فروشگاهی و نمایشگاهی در فاز اول در دستور کار قرار گرفته است.

مقام عالی دولت در استان ادامه داد: این شهرک، فضایی را برای هنرمندان فراهم می‌کند تا علاوه بر تولید، امکان فروش و آموزش مهارت‌های خود را نیز داشته باشند.

وی تصریح کرد: صنایع دستی به‌عنوان یک میراث گران‌بها و سرمایه اقتصادی نقش پررنگ‌تری در توسعه استان ایفا می‌کند.

استاندار همدان گفت: عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران برای همدان نه‌تنها یک شعار، بلکه نمادی از ظرفیت‌های عظیم تاریخی، فرهنگی و تمدنی این استان است.

ملانوری‌شمسی افزود: این عنوان نشان‌دهنده پتانسیل‌های بزرگ همدان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.

وی اظهار کرد: در دوره جدید مدیریت استان، این ظرفیت‌ها به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برای اشتغال‌زایی، توسعه اقتصادی و پیشرفت استان مورد توجه قرار می‌گیرد.

استاندار همدان گفت: میراث فرهنگی ما تنها محدود به چند اثر تاریخی نیست بلکه ابزاری است که می‌تواند نقش اساسی در اشتغال، معیشت و زیرساخت‌های اقتصادی ایفا کند.

استاندار همدان: نمایشگاه‌های صنایع دستی در فضاهای عمومی برپا شود

ملانوری‌شمسی افزود: وقتی از میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم، در واقع از تاریخ، تمدن، هنر، ادبیات، و اندیشه‌های ارزشمندی سخن می‌گوییم که از دوره‌های مختلف تاریخی به ارث رسیده است.

در پایان این آیین با اهدای لوح تقدیر و هدیه از تلاش‌های هنرمندان برجسته صنایع‌دستی استان که در نمایشگاه ملی تهران حضور یافته بودند، قدردانی شد.

استاندار همدان پس از بازدید از نمایشگاه محصولات هنرمندان صنایع‌دستی استان که در سالن ورودی ساختمان مرکزی استانداری برپا شده، با هنرمندان این صنعت به صورت چهره‌به‌چهره گفت‌وگو کرد و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

استاندار همدان در این بازدید از یک اثر فاخر در حوزه صنایع‌دستی چوبی رونمایی کرد.