شناسهٔ خبر: 69926989 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

سخنگوی شهرداری تهران: در شهرداری ۱۰۰ درصد تابع دستگاه‌های نظارتی هستیم/ سازمان بازرسی سوال داشته باشد با کارشناسی پیگیری می‌شود

سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه همیاری مثبتی با سازمان بازرسی در جهت برقی‌سازی داشتیم گفت: ما در شهرداری ۱۰۰ درصد تابع دستگاه‌های نظارتی هستیم و اگر سازمان بازرسی سوالاتی داشته باشد با کارشناسی پیگیری می‌شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

عبدالمطهر محمدخانی، امروز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به اینکه خدا را شکر مدیریت شهری طی ۳ سال دوره ششم رو به رشد است و در آستانه فصل جدیدی در خدمت‌گذاری هستیم، گفت: افتتاح‌ها و در اختیار قرار دادن مجموعه‌های جدید را در برنامه داریم و در هفته‌های آینده افتتاح خانه روزنامه‌نگاران شهر را خواهیم داشت که بنای اصلی و عملیات عمرانیش به پایان رسیده و کار‌های اجرایش نیز رو به پایان است و حداکثر تا یک ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.

تهران دارای ۵۰۰ اتوبوس برقی می‌شود

وی با بیان اینکه با توجه به آلودگی هوا و ترافیک ناگزیر هستیم به سمت افزایش وسایل حمل‌ونقل عمومی و برقی‌سازی برویم، ادامه داد: ۱۰ دستگاه اتوبوس و ۱۵۰ تاکسی برقی به زودی در شهر تهران توسط شهروندان مشاهده می‌شود و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های دولتی و تجارتی این مسیر به سرعت ادامه پیدا کند و عدد تعداد اتوبوس‌ها را تا پایان سال و یا اوایل سال آینده به ۵۰۰ برسانیم.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به اینکه متوسط تغیرات مدیران شهری در مقایسه با ادوار گذشته کمتر است، افزود: برخی از تغییرات قهری است و باید اتقاق بیفتد برای مثال شهردار منطقه ۲۲ با تصمیم وزارت کشور به سازمان شهرداری‌ها رفت. ما برای حل مسائل شهر و سرعت دادن به کار‌ها باید مسیر را با قدرت ادامه دهیم و این به معنای پویایی و سرعت در تصمیم‌گیری و برای شهرداری امری طبیعی و منطقی است.

محمدخانی در واکنش به خبر هفته گذشته یکی از رسانه‌ها درباره ایجاد اختلاف بین شهرداری و سازمان بازرسی پیرامون قرارداد با کشور چین و برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی بیان کرد: این خبر روایتی سینمایی و فانتزی بود و هیچ منبعی نداشت، هر چه در شهرداری پرس‌وجو کردیم همکاران ما اظهار بی‌اطلاعی کردند. ما در شهرداری ۱۰۰ درصد تابع دستگاه‌های  نظارتی هستیم، ممکن است سازمان بازرسی سوالاتی داشته باشد که در فضای کارشناسی پاسخ داده می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه همکاری سازنده و همراهی مثبت و رو به جلو در برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهرداری و سازمان بازرسی وجود دارد، عنوان کرد: این مسیر رو به جلو است و این موضوع از دغدغه های سازمان بازرسی نیز است. 

سخنگوی شهرداری تهران ضمن اشاره به اینکه در حوزه‌های مختلف پروژه‌های بزرگ در آستانه افتتاح است، توضیح داد: در هفته‌های گذشته افتتاح دره فرحزاد را شاهد بودیم که فاز اول آن در مساحت ۵۴ هکتار به بهره‌برداری رسید و به تعبیر بازدیدکنندگان، با طی مسافت کوتاه در شهر تهران می‌توان تجربه تفریح در جنگل‌های هیرکانی شمال کشور را داشت.

محمدخانی با بیان اینکه ۲ سال برای ساماندهی معتادان متجاهر و فضای جرم‌خیز این محدوده تلاش ویژه داشتیم، گفت: پایانه شرق نیز در هفته‌های آینده آغاز به کار می‌کند.

وی افزود: باغ راه حضرت زهرا (س) به طول ۹ کیلومتر بین مناطق ۱۷ و ۱۸ در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد و راه‌اندازی آزمایشی تراموا نیز در ماه‌های آینده در یکی از خطوط اتوبوسرانی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در خردادماه سال آینده پروژه یادگار امام (ره) به بهره‌برداری برسد، بیان کرد: پروژه‌های شهری به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند نظیر پروژه‌های محلی و منطقه‌ای و کوچک مقیاس و متوسط مقیاس که بسیاری از آنها در دوره‌های قبلی بر زمین مانده بود.

محمدخانی ضمن بیان اینکه در مجموع بالغ بر ۱۵۰ رویداد امید و افتخار برگزار شده توضیح داد: پروژه ساختمان خانه شهر یا بلدیه در ماه‌های آتی به عنوان یکی از نشانه‌های برجسته شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

خطوط هفت‌گانه مترو حداکثر تا بهار سال آینده تکمیل می‌شود

سخنگوی شهرداری تهران گفت: تا پایان امسال و حداکثر تا بهار سال آینده خطوط هفت‌گانه مترو به پایان می‌رسد و تکمیل می‌شود تا شبکه اصلی پایتخت در خطوط هفت‌گانه به یک نقطه قابل توجه برسد.

سخنگوی شهرداری تهران درباره انتصاب شهردار تهران توسط مردم عنوان کرد: تصمیم‌گیری در مورد این موضوع در اختیار مجلس شورای اسلامی است و طبیعتاً هر قانونی در مجلس تصویب شود، همه مجموعه‌ها و شهروندان ملزم به رعایت آن هستند و اگر چنین تصمیمی بگیرند، مدیریت شهری تابع آن خواهد بود.

کاهش ۱۲۸ ساختمان ناایمن دارای خطر به ۸۰ ساختمان

محمدخانی در پاسخ به میزان درباره تعداد ساختمان نا ایمن و همکاری با دستگاه قضا در این مورد بیان کرد: در این دوره از شهرداری رویکرد جدیدی را در رابطه با ساختمان‌های ناایمن داشتیم. در دوره‌های پیشین معمولا شهرداری و مدیریت شهری تکلیف خود می‌دانست که دائما فهرستی را از ساختمان‌های ناایمن اعلام کند یا درباره خطر این ساختمان‌ها صحبت کند و این اقدام موجب می‌شد که کام مردم تلخ شود و مردم نگران شوند و نوعی از وحشت عمومی ایجاد شود، شهرداری در این دوره این مسیر را تغییر داد و به جای هیاهو به این سمت رفت که با دستگاه‌های مرتبط نظیر دستگاه قضا در این مورد همکاری داشته باشد تا این مسئله را حل کند.

وی ادامه داد: تعداد ساختمان‌های ناایمنی که در وضعیت خطر قرار داشت ۱۲۸ بود که در حال حاضر به حدود ۸۰ ساختمان کاهش پیدا کرده است. همین مسیر را به مجموعه آتش نشانی و مدیریت بحران ادامه می‌دهیم تا تعداد ساختمان‌های ناایمن کاهش بیشتری داشته باشد و در این مسیر هم مردم و هم دستگاه‌های مرتبط باید کمک کنند.

محمدخانی درباره نحوه مدیریت پسماند در سطح شهر گفت: گزارش‌ها در سامانه ۱۳۷ از افزایش نارضایتی‌ها خبر نمی‌دهد بلکه میزان رضایتمندی در مورد جمع آوری پسماند افزایش یافته است. داده‌های ما در سامانه ۱۳۷ نیز نشان می‌دهد که وضعیت رو به بهبودی است؛ با این وجود ادعا نمی‌کنیم که در برخی محلات و در برخی ساعات شبانه روز، مشکل وجود ندارد اما در ماه‌های آینده با گسترش استفاده از طرح نوماند، این وضعیت بهبود خواهد یافت.

وی درباره ساماندهی دستفروشان در قالب فعالیت وانت بار‌ها در سطح معابرضمن اشاره به اینکه موضوع دست فروشان و خرده فروشان کاملاً اختلافی است و موضوع به سادگی قابل حل نیست، توضیح داد: گروه‌های ذی‌نفع نیز پشت پرده این اتفاق هستند و همکاران ما در شهرداری بیشترین آسیب را از دست فروشان دیده‌اند و تنها راه آن ساماندهی از مسیر یک بستر الکترونیکی است که ماجرا را مدیریت کند. در مجموعه شهرداری مراحل آزمایشی این موضوع را انجام داده و در مرحله نهایی قرار دارد.
 
انتهای پیام/