شناسهٔ خبر: 69918995 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

قدردانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد از هنرمندان جشنواره تئاتر استان بوشهر

اختتامیه جشنواره تئاتر استان بوشهر با حضور مدیرکل و علاقمندان هنر تئاتر در مجتمع نه دی برگزار شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر عبدالرحیم افروغ در مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر استان حضور یافت و از برگزیدگان دو بخش خيابانی و صحنه ای تقدیر کرد.
عبدالرحیم افروغ دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر استان ضمن خوشامدگویی به حضار هنرمند و علاقمندان پرشور اظهار داشت: جشنواره ۳۶م تا رسیدن به اجرا و اختتامیه فراز و  نشیب بسیار داشت و ما به این قضیه به عنوان تکلیف نگاه کردیم و جهت هموار کردن این مسیر به تکلیف خود عمل کردیم. 
افروغ ادامه داد : از آن جهت که عزم و اراده هنرمندان را جهت ارائه کار فاخر دیدیم خودمان را مکلف کردیم و این رویداد بزرگ هنری با تمام توان مجموعه فرهنگ و ارشاد انجام شد.
افروغ در ادامه ضمن تشکر از هیات اجرایی و کارشناسان و مسئولین همراه در برنامه از شور و اشتیاق هنرمندان در جریان جشنواره تشکر کرد و افزود: تمام کسانی که از لحظه نخست تا کنون در کنار این جشنواره بودند در این موفقیت استانی سهیم هستند و ما به عنوان خادمین عرصه فرهنگ و هنر از خوشحالی شما توانمندی بیشتری میگیریم.
وی افزود: در تمام  تاریخ بشریت هنر و زبان هنر گویاترین و قدرتمندترین و متعالی ترین‌ شکل ارتباط بشری است و یقیناً هنر در پیشرفت و نمود تمدن بشری و ارتباط فرهنگی اقوام و ملل بسیار اثرگذار است.
افروغ ادامه داد : هنر و فرهنگ در حوزه دیپلماسی  نیز اثر گذار است و می تواند زبان ارتباطی ما در جهان امروز باشد. به عنوان مثال امروز در شورای حکام برای ما تصمیم گیری می‌شود اما ما با زبان هنر و دیپلماسی فرهنگی و فرهنگ ناب و ریشه دار تمدن ایرانی اسلامی جهت کسب وجهه بین المللی در میان اقوام و ملت ها و اثرگذاری بر رفتار آنها تلاش خواهیم کرد و با زبان فرهنگی به روز و پویا به منظور برقراری روابط پایدار در بین جوامع مختلف با هدف ارتقا درک متقابل ملت ها تلاش و  اقدام می کنیم.
افروغ در پایان سخنان خویش از تعهد دولت چهاردهم در شکل گیری اصناف هنری خبر داد و به هنرمندان اطمینان داد که پیگیر حقوق آنها خواهد بود.

۴

 

۱

1

۳

4

 

۲