شناسهٔ خبر: 69872596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در همدان؛

انعقاد تفاهم نامه مشترک بین قوه قضائیه و نمایندگان مجلس

در نخستین نشست مسئولان دادگستری استان همدان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تفاهم نامه مشترکی بین آنان منعقد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، رئیس دادگستری کل استان همدان گفت: این تفاهم نامه به منظور تقویت همکاری‌های بین قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی در خصوص رفع  مشکلات کلان مردم منعقد شد.

محمدی مهر افزود: همکاری و هماهنگی در خصوص اجرای قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات، تسهیل، پیگیری و انعکاس به موقع مشکلات قضایی شهروندان به مسئولان دستگاه قضایی و تسریع در پیگیری خواسته‌های آنها از جمله موارد این تفاهم نامه بود.

<div id="video-display-embed-code_11744135"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4388125/11744135?width=600&height=350"></script></div>