شناسهٔ خبر: 71407907 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تعطیلی بیمارستان سجاد کرمانشاه؛ گروکشی یا مشکلات فنی و اداری

کرمانشاه - ایرنا - بیمارستان سجاد یکی از قدیمی‌ترین مراکز درمانی کرمانشاه تعطیل شده و ۱۵۰ نفر از کارکنان آن در آستانه بیکاری قرار دارند و باوجود برگزاری نشست‌های متعدد هنوز راه‌حلی برای ادامه فعالیت این مرکز درمانی یافت نشده است.  

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، غروب یکشنبه نشستی با حضور رییس بیمارستان سجاد و تعدادی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اصحاب رسانه در محل این مرکز درمانی برگزار شد تا دلایل تعطیلی این بیمارستان بررسی شود.

دکتر عبدالله ذوالفقاری رییس بیمارستان سجاد در این نشست اظهار کرد: دلایل زیادی برای وضعیت کنونی بیمارستان وجود دارد که همگی به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برمی‌گردد.

وی مهم‌ترین عامل را تعلل در صدور مجوز پرسنل دانست و افزود: هر شخصی که بخواهد در مراکز درمانی فعالیت کند نیاز به دریافت مجوز از دانشگاه علوم پزشکی دارد؛ در زمان افتتاح بیمارستان درخواست صدور مجوز برای پرسنل را ارائه دادیم اما فرآیند صدور برخی مجوزها به طرز غیرقابل قبولی طول کشید.

وی افزود: به عنوان مثال دریافت مجوز مسوول فنی آزمایشگاه بیمارستان چهار ماه زمان برد در حالیکه بیمارستان برای ادامه فعالیت به این مجوزها نیاز فوری داشت.

رییس بیمارستان سجاد همچنین به موانع جدید ایجاد شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: حدود یک ماه بعد از بازگشایی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان بازدید کرد و اعلام شد که حضور سه پزشک متخصص زنان و زایمان در بیمارستان غیرقانونی است زیرا این پزشکان استخدام دانشگاه علوم پزشکی یا عضو هیات علمی هستند؛ اگر چنین محدودیتی وجود داشت چرا در مجوزهای اولیه بیمارستان به آن اشاره‌ای نشده بود؟

به گفته ذوالفقاری یکی دیگر از ایراداتی که به بیمارستان سجاد وارد شده آمار بالای انجام سزارین است.

وی توضیح داد: این درحالیست که سایر بیمارستان‌ها هم چنین شرایطی دارند به‌علاوه وقتی پزشکان دارای مجوز انجام عمل سزارین هستند، چگونه ما می‌توانیم مانع از انجام این عمل شویم؟

در نشست بررسی مشکلات بیمارستان سجاد، افشین باقرزاده قائم‌ مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در واکنش به صحبت‌های رییس بیمارستان گفت: امروز که صحبت می‌کنیم تمامی مسائلی که دکتر ذوالفقاری مطرح کرد حل شده و دلیلی برای تعطیلی بیمارستان وجود ندارد و این مرکز درمانی باید فعالیت خود را از سر بگیرد.

وی افزود: هیچ اراده‌ای برای تعطیلی این بیمارستان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وجود نداشته و خود بیمارستان اعلام کرده که تعطیل است.

با این حال دکتر ذوالفقاری در واکنش به این سخنان گفت: بیمارستان یک واحد تولیدی نیست که هر لحظه بتوان آن را باز کرد؛ روزانه ۱۳۰ میلیون تومان هزینه داریم حالا معاونت درمان می‌گوید بیمارستان را باز کنید، اما من باید تضمین داشته باشم که دوباره مشکلی برای ما ایجاد نمی‌کنند.

با وجود برگزاری این نشست هنوز هیچ راه‌حل قطعی برای از سرگیری فعالیت بیمارستان سجاد ارائه نشده است.

در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت حدود ۲۵ بیمارستان دولتی، نظامی و خصوصی با افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ تخت فعال است.