شناسهٔ خبر: 69799928 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

طرح بانوی ایرانی در اتحادیه زنان بریکس برگزیده شد

طرح کاربردی افروز با وفا، موسس یک مجموعه دانش بنیان در زمینه صنایع خلاق، در مسابقات استارت آپی اتحادیه زنان بریکس از بین هزاران ایده از سی کشور جهان برگزیده شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، افروز با وفا، بانوی کارآفرین در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما، افزود: موضوع ایده ام یک طرح کاربردی درباره استفاده از هوش مصنوعی در ایجاد صنعت انیمیشن مشترک کشور‌های بریکس و نقش زنان بریکس در آن برای سرعت بخشیدن در ایجاد آن است.

این بانوی کارآفرین در باره موضوع رویداد گفت: اتحادیه تجاری زنان بریکس در ماه‌های ژوئن-اکتبر ۲۰۲۴ به فراخوان و دریافت طرح‌های زنان کارآفرین دنیا در پنچ رشته تخصصی ازجمله صنایع خلاق پرداخت که این رویداد در زمان خود، به یکی از رویداد‌های اصلی بریکس در زمان ریاست بریکس روسیه در سال ۲۰۲۴ تبدیل شد.

با وفا افزود: این مسابقه بیش از ۱۰۰ درخواست از ۳۰ کشور دریافت کرده بود که موضوع ایده کاربردی بنده در زمینه "استفاده از هوش مصنوعی در ایجاد صنعت انیمیشن مشترک کشور‌های بریکس بوده و نقش زنان بریکس در آن برای سرعت بخشیدن در ایجاد آن"، از بین هزاران طرح، از ۳۰ کشور جهان، مورد استقبال هیئت انتخاب قرار گرفت و به فهرست برگزیدگان مرحله نهایی پیوست.  

مدیر عامل شرکت دانش بنیان در زمینه صنایع خلاق و فرهنگی، گفت: اتحادیه زنان کارآفرین بریکس کشور‌های شرکت کننده در این رویداد عبارتند از: برزیل، چین، مصر، اتیوپی، هند، ایران، روسیه، آفریقای جنوبی، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بلاروس، بوتسوانا، اندونزی، زیمبابوه، قزاقستان، کلمبیا، لسوتو، قرقیزستان، موریتانی، نامیبیا، ازبکستان، اسواتینی، ترکیه، جمهوری آفریقای مرکزی، تانزانیا، نیجریه، غنا، اکوادور، ویتنام و هندوراس. 

ودر مجموع، ۲۶ برنده از ۱۴ کشور به همت اعضای هیئت داوران بین‌المللی تعیین شدند که شامل روسیه، برزیل، هند، چین، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، مصر، اتیوپی، ایران، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و لسوتو هستند.

با وفا، با اشاره به اینکه شریک عمومی مسابقه استارت آپ‌های زنان بریکس، بزرگترین بانک روسیه و یک موسسه مالی پیشرو جهانی است، گفت: شریک راهبردی مسابقه یکی دیگر از رهبران صنعت بانکداری روسیه از یک شرکت سهامی است. 

این کارآفرین در حوزه فرهنگ و هنر، افزود: با توجه به اینکه هنوز از طرف ایران دبیر رسمی برای بانوان عضو این اتحادیه از سوی نهاد‌های رسمی، معرفی نشده است، این موضوع موجب می‌شود که ما بانوان کارآفرین بسیاری از فرصت‌های تعامل با کارآفرینان جهانی و تبادل نظرف ایده و انعقاد تفاهمنامه‌های همکاری با زنان عضو اتحادیه برکیس را را از دست بدهیم، پس لازم است علاوه بر تعامل و ارتباط خوبی که از سوی بانوان مجموعه‌های دانش بنیان و بخش خصوصی با معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور و مسئولان مرتبط در وزارت خارجه، هر چه زودتر جای خالی دبیر رسمی ایران در این اتحادیه را با یکی از بانوان شایسته در این حوزه پر کنند که بحمدلله ظرفیت‌های بسار خوبی از بانوان توانمند کارآفرین در کشورمان وجود دارد.

وی گفت: هدف از این مسابقه، برجسته‌سازی و حمایت از استارتاپ‌های تحت رهبری زنان در کشور‌های بریکس است و در میان درخواست‌های برندگان، طرح‌های نوآورانه‌ای برای اتوماسیون فرآیند‌ها در بخش انرژی و تأسیسات زیربنایی، رباتیک، فناوری‌های هوش مصنوعی در پزشکی، آموزش، کشاورزی، تولید و بهره‌برداری از تجهیزات هوایی و همچنین روش‌هایی برای مبارزه با سرطان و ناباروری و ... وجود داشت.

<div id="video-display-embed-code_11729472"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4384573/11729472?width=600&height=350"></script></div>