به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اردبیل، چهارمین رزمایش جهادگران فاطمی امروز (دوشنبه) با حضور جمعی از اعضای گروههای جهادی و رزمندگان دفاع مقدس در حسینیه ثارالله سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل برگزار شد.
سردار «غلامحسین محمدیاصل» فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در این مراسم اظهار داشت: امروز به برکت ایام فاطمیه، رمز رزمایش ما با نام یافاطمهالزهرا شروع شده و اینجا جمع شدیم تا عهد و میثاقی مجدد ببندیم و با ارادهای راسخ و اهتمامی ویژه، برای مسئولیت خطیر و سنگین جهادی خود ادای دین کنیم.
وی افزود: اعضای گروههای جهادی به عنوان خط مقدم این مسیر محسوب شده و در امر خدمترسانی خالصانه پیشقدم هستید.
سردار محمدی عنوان کرد: استفاده از ظرفیت بسیج به عنوان انسانهایی بیتوقع، مانند دریا بود و ما را به دریایی پاک متصل کرد؛ درست مانند عملیاتهای وعده صادق و دفاع از حرمین، دریایی پر خروش شکل یافته و امروز بسیج سازندگی با حضور اینچنین افرادی تشکیل یافته است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) بیان داشت: حرکتهای جهادی اگر میخواهد جریان یابد، مستلزم داشتن کار جهادی توئم با ولایی بودن و یکپارچه بودن است؛ این کارها باید مردمی باشد و ظرفیتی که به عنوان نیروی جوان دارند، به عنوان آینده ما محسوب میشوند.
وی تشریح کرد: امروز این جوانان (اعضای گروههای جهادی) آینده کشور ما هستند و دغدغههای امروز آنها است که دستاوردهای بزرگی را به ارمغان آورده است.
سردار محمدیاصل با اشاره به اقدامات گروههای جهادی در عرصههای مختلف، خاطرنشان کرد: فعالیتهای مهم گروههای جهادی در کارهای عمرانی و آبرسانی در استان اردبیل به خوبی انجام یافته و مطابق با اهداف تعیین شده، فعالیت در ۴۵۴ روستای استان، به کمک گروههای جهادی در حال اتمام است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) ضمن تقدیر از فعالیت گروههای جهادی در مقاطع سخت و بحرانی کشور، عنوان کرد: نهضت کمکرسانی مومنانه با انجام وظایف جهادی خود به خصوص در غوغای کرونا به داد مردم رسید و آن مقطع که انسانهای عادی جرئت نمیکردند عزیزان از دست رفته خود را تدفین کنند، این بسیجیهای جهادگر بودند که روی کار آمده و به کمک مردم شتافتند.
وی بیان داشت: در بحث اقتصاد مقاومتی و احیای کارگاهها نیز همینطور بود و حدود ۹۰ درصد این ظرفیتهای اشتغال احیا شد و در این مسیر، شهید رییسی نقش ویژهای داشت.
سردار محمدی اصل به تشریح دیگر فعالیتهای مومنانه گروههای جهادی پرداخته و افزود: نهضت مسکن محرومان، نقش ویژهای در خانهدار شدن افراد بیبضاعت داشت و با اقدامی جهادی، هر متر مربع خانه را با هزینه ۴ میلیون تومان به اتمام رساندند.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۲ مورد سیل در سطح استان اتفاق افتاد و مجموعه بسیج سازندگی، اولین مجموعهای بود که در کنار هلال احمر حضور یافته و با طبخ روزانه ۵ هزار پرس غذای گرم، آسیبدیدگان را یاری رساندند.
وی با تاکید بر تبدیل گفتمان جهادی به فرهنگ جهادی، اضافه کرد: اهدای طلاهای بدلی توسط دختر بچهها برای کمک به جبهه مقاومت، مثال بارزی برای تبدیل شدن گفتمان جهادی به فرهنگ جهادی است و همگانی شدن گفتمان جهادی تنها با اتحاد و اخوت بین همه مردم ممکن است.
سردار محمدیاصل تصریح کرد: امروزه باید تبیین فرهنگ ایثار و فداکاری بین نسلهای سوم و چهارم انجام شود؛ لذا بصیرتافزایی و آگاهی در مسیر جهاد تبیین، جزء واجبات ما مانند نماز و روزه است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) عنوان کرد: باید بدانیم که به غیر از کارهای انقلابی و جهادی نمیتوان کشور را به موفقیت رساند و هرجا که کار جهادی باشد، پیشرفت حاصل میشود، چون این افراد زیر سایه خداوند و بدون چشمداشت فعالیت میکنند.
وی تشریح کرد: سه عنصر همبستگی و اتحاد و اخلاص، حرکت جهادی فیسبیل الله را در وجود انسان ایجاد میکنند و به ستون اصلی حرکت ما تبدیل میشوند.
سردار محمدیاصل، به مقایسه جهاد دفاع مقدس و دوران پس از انقلاب با جهادهای امروز پرداخته و گفت: روزهایی بود که نیاز داشتیم مجاهدانه در جبهههای جنگ در برابر دشمن بایستیم و پس از دفاع مقدس، روزهایی بود که باید در برابر منافقین در داخل کشور میایستادیم؛ اما امروز نیاز داریم با تکیه بر علم و ایمان و پایداری بر اعتقادات در مقابل دشمنان بایستیم.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) افزود: امروز اعضای گروههای جهادی به عنوان سفیران کار و تلاش هستید و با کار و تلاش برای خدمت به مردم و جهاد در راه خدا، باید الهامبخش و الگوی دیگر افراد و جوانان باشید.
وی تصریح کرد: کسی خود را نمیشناسد، نمیتواند جامعه خود و آرمانهای خود را نیز بشناسد؛ این را خطاب به افرادی میگوییم که راه خود و آرمانهای خود را گم کردهاند و این افراد باید بصیر باشند و در مسیر درستی حرکت کنند و اسلام و قرآن و مردم و شهدا را بشناسند و برای رضای خدا کار کنند.
سردار محمدیاصل با اشاره به رسالت بسیج عنوان کرد: بسیج یک حرکت مردمی است؛ یعنی برخاسته از دل مردم بوده و از جنسِ خود مردم و برای مردم است؛ لذا امروز همه اقشار نظیر زن و مرد و پیر و جوان و همه اصناف و گروهها، مجموعهای به نام حزبالله را تشکیل دادهاند.
این مسئول خاطرنشان کرد: فرهنگ بسیجی ما بر گرفته از فرهنگ عاشورایی است و مصداق بارز آن هشت سال دفاعمقدس بود که جنگی نابرابر بین ایران و جهان انجام شد و این جنگ، درست مانند واقعه کربلا بود.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) متذکر شد: اعضای گروههای جهادی خط مقدم جنگ محرومیتزدایی هستند و اتحاد آنها موجب موفقیت در کارهای مردمی میشود و دغدغه جوانانِ امروز، دستاوردهای بزرگی را خلق ساخته است.
انتهای پیام/