شناسهٔ خبر: 69816358 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ِ ۴ در اردبیل

در رزمایش جهادگران فاطمی ِ ۴، ۱۳۸ طرح با ۳۴ میلیارد تومان هزینه، به همت جهادگرانِ استان اردبیل اجرا و افتتاح می‌شود.

صاحب‌خبر -
 
mp4 تعداد بازدید : 0
<div id="video-display-embed-code_1338289" ><script type="text/JavaScript" src="https://jamejamonline.ir/fa/news/play/embed/1482106/1338289?width=400&height=300"></script></div>
به گزارش جام جم آنلاین،رزمایش جهادگران فاطمی ِ ۴، در اردبیل آغاز شد.در این رزمایش ۱۳۸ طرح با ۳۴ میلیارد تومان هزینه، به همت جهادگرانِ استان اجرا و افتتاح می‌شود.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در این مراسم گفت: فعالیت‌های مهم گروه‌های جهادی در کار‌های عمرانی و آب‌رسانی در استان اردبیل به خوبی انجام یافته و مطابق با اهداف تعیین شده، فعالیت در ۴۵۴ روستای استان، به کمک گروه‌های جهادی در حال اتمام است.
سردار غلامحسین محمدی اصل، بیان کرد: جریان و تداوم حرکت‌های جهادی نیازمند کار جهادی توأم با ولایی و یکپارچه بودن امور است و کار‌های جهادی باید مردم‌محور بوده و از ظرفیت عظیم جوانان به‌عنوان آینده‌سازان کشور در این امور به نحو احسن بهره برد و امروزه فعالیت جهادی جوانان و دغدغه‌های آنان برای حل مشکلات با ارائه راهکار‌های مناسب دستاورد‌های بزرگی را در حوزه‌های مختلف به ارمغان آورده است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل ضمن تقدیر از فعالیت گروه‌های جهادی در مقاطع سخت و بحرانی کشور، عنوان کرد: نهضت کمک‌رسانی مؤمنانه با انجام وظایف جهادی خود به‌خصوص در دوران کرونا به داد مردم رسید و آن مقطع که انسان‌های عادی جرئت نمی‌کردند عزیزان ازدست‌رفته خود را تدفین کنند، این بسیجی‌های جهادگر بودند که روی کار آمده و به کمک مردم شتافتند.
وی بیان کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی و احیای کارگاه‌ها نیز همین‌طور بود و حدود ۹۰ درصد ظرفیت‌های اشتغال احیا شد و در این مسیر، شهید رئیسی نقش ویژه‌ای داشت و نهضت مسکن محرومان نیز نقش ویژه‌ای در خانه‌دارشدن افراد بی‌بضاعت داشت.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با تأکید بر تبدیل گفتمان جهادی به فرهنگ جهادی، اظهار کرد: اهدای طلاجات توسط بانوان و دختربچه‌ها برای کمک به جبهه مقاومت، مثال بارزی برای تبدیل‌شدن گفتمان جهادی به فرهنگ جهادی است و همگانی شدن گفتمان جهادی تنها با اتحاد و اخوت بین همه مردم ممکن است.
سردار محمدی اصل تصریح کرد: امروزه باید تبیین فرهنگ ایثار و فداکاری بین نسل‌های سوم و چهارم انجام شود؛ لذا بصیرت‌افزایی و آگاهی در مسیر جهاد تبیین، جزء واجبات ما مانند نماز و روزه است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل عنوان کرد: باید بدانیم که به‌غیراز کار‌های انقلابی و جهادی نمی‌توان کشور را به موفقیت رساند و هرجا که کار جهادی باشد، پیشرفت حاصل می‌شود، چون این افراد زیر سایه خداوند و بدون چشمداشت فعالیت می‌کنند.
وی تشریح کرد: سه عنصر همبستگی و اتحاد و اخلاص، حرکت جهادی فی سبیل الله را در وجود انسان ایجاد می‌کنند و به ستون اصلی حرکت ما تبدیل می‌شوند.
سردار محمدی اصل با اشاره به رسالت بسیج گفت: بسیج یک حرکت مردمی است؛ یعنی برخاسته از دل مردم بوده و از [جنسِ]خود مردم و برای مردم است؛ لذا امروز همه اقشار نظیر زن و مرد و پیر و جوان و همه اصناف و گروه‌ها، مجموعه‌ای به نام حزب‌الله را تشکیل داده‌اند.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) خاطرنشان کرد: فرهنگ بسیجی ما برگرفته از فرهنگ عاشورایی است و مصداق بارز آن هشت سال دفاع مقدس بود که جنگی نابرابر بین ایران و جهان انجام شد و این جنگ، درست مانند واقعه کربلا بود.