شناسهٔ خبر: 69762596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار مرکزی:

توسعه استان مرکزی با استفاده از ظرفیت بخش دانشگاهی دنبال می‌شود

استاندار مرکزی گفت: توسعه این استان با استفاده از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه ظرفیت بخش دانشگاهی، با جدیت دنبال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز _شنبه بیست و ششم آبان_ در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: رویکرد مدیریتی استان مرکزی در دوره جدید به سمت مباحث توسعه‌ای و اقتصادی است.

وی افزود: شورای برنامه‌ریزی و توسعه مهم‌ترین شوراست و حضور و مشارکت مدیران در این شورا و کارگروه‌های مرتبط ضروری است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان چند جلسه عقب است و باید نشست‌های فوق‌العاده برگزار شود.

زندیه‌وکیلی افزود: توسعه این استان با استفاده از همه ظرفیت‌ها بویژه ظرفیت بخش دانشگاهی، با جدیت دنبال می‌شود

وی ادامه داد: تدوین طرح‌های آمایشی در نقاط مختلف استان مرکزی ضروری است البته برای اجرای طرح‌های توسعه و سرمایه‌گذاری استعلامات آمایشی در بدو امر باید انجام شود.

استاندار مرکزی اظهار کرد: سرشماری عمومی کشاورزی با دستور رئیس جمهور از دوازدهم آبان آغاز و از اهمیت شایانی برخوردار است و فرمانداران شهرستان‌های مختلف این استان برای کمک به اجرای مطلوب این طرح، در فرصت باقی مانده بسیج شوند.

زندیه وکیلی‌افزود: برای اجرای این طرح در استان مرکزی، مشکلاتی در زمینه بهره‌برداران غایب وجود دارد که لازم است فرمانداران، دهیاران و بخشداران را مکلف به ارتباط مأموران سرشماری با بهره‌برداران این بخش کنند.

سرشماری عمومی کشاورزی به مدت ۴۵ روز ادامه دارد

نوربخش عسگری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی هم اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور سرشماری عمومی کشاورزی این استان از دوازدهم آبان آغاز و به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۸۹ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان باید سرشماری شوند افزود: مجموع عوامل اجرایی این طرح در استان مرکزی ۱۵۳ نفر است‌.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی تصریح کرد: در اجرای این طرح در استان، ۹۳ مأمور حضوری، هفت مأمور تلفنی، ۲۵ کارشناس مسئول و ۱۲ معاون فنی همکاری خواهند داشت.

عسگری ادامه داد: این سرشماری به صورت برخط و با استفاده از تبلت انجام می‌شود و تاکنون شاهد همکاری خوبی از سوی فرمانداران و دستگاه‌های مربوطه بوده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم پیش روی این طرح، حضور نداشتن بهره‌برداران در زمان مراجعه است که لازم است دهیاران در شناسایی و ارتباط دادن مأموران سرشماری با این قشر تلاش کنند.

خرید یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا

یوسف یوسفی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی هم از پیشنهاد خرید یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا و نصب آن در شهرک صنعتی ایبک آباد خبر داد و اظهار کرد: اجرای پروژه هوشمندسازی و پایش و تجهیز پاسگاه‌های محیط‌بانی منطقه حفاظت شده هفتاد قله، خرید یک دستگاه تانکر ۱۰ چرخ آب‌رسان برای تقویت پایش و جلوگیری خروج شکار از منطقه حفاظت شده هفتاد قله هم پیشنهاد شده است.

وی از اجرای پویش ملی مسیر سبز ایران پاک و تهیه، تولید و پخش برنامه‌های تلویزیونی خبر داد و افزود: شش شرکت صنعتی استان مرکزی برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود واریز وجه به حساب این اداره‌کل داشته‌اند.

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: تاکنون در مجموع ۱۱۵ میلیارد ریال از سوی شش صنعت استان مرکزی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی به حساب اداره‌کل محیط زیست واریز شده و هم اینک در صدد اجرای پنج پروژه پایشی و نظارتی از محل این منابع هستیم.

مجتبی ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک هم اظهار کرد: هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی از دهم‌تا بیست و دوم آذرماه، برگزار می‌شود و استفاده از ظرفیت این هفته برای اصلاح نگاه مدیران به پژوهش و فناوری الزامی است.

وی با بیان اینکه باید مدیران اجرایی برای کسب موفقیت‌های بزرگ در مسیر پژوهش با جدیت وارد شوند افزود: برای هفته پژوهش برنامه‌های ویژه‌ای لحاظ شده است.

رئیس دانشگاه اراک تصریح کرد: سه شنبه بیست آذر، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان برگزار می‌شود و ۱۵ کمیته علمی برای انتخاب برترین پژوهشگران تشکیل شده است.

ذوالفقاری، اجرای مراسم زنگ پژوهش، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، برگزاری نشست‌های تخصصی و سمینارهای علمی و پژوهشی، برگزاری تورهای پژوهشی، رونمایی از قراردادها و مصادیق اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان را از جمله برنامه‌های هفته پژوهش در استان مرکزی اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه طرح الحاق ۶۷ هکتاری شهر نراق برای طرح جهش اقدام ملی مسکن، طرح جامع شهرهای رازقان و نیمور، طرح کشش سرد و پوشش دهی فلزات و انواع پیچ و مهره فولادی توسط شرکت گسترش و نوآوری صنایع ایرانیان، مصوبه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست بررسی و به تصویب شد.