به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سید جواد امامی به اهمیت هوش مصنوعی و لزوم آموزش آن در بین کارمندان، اظهار کرد: از هوش مصنوعی به عنوان انقلاب صنعتی چهارم در دنیا یاد میشود که بعد از ماشین بخار، الکترونیک و انقلاب صنعتی اتوماسیون قرار گرفته و دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است.
پژوهشگر و مدرس هوش مصنوعی در یزد، گفت: هوش مصنوعی به مانند انقلاب صنعتیهای اول تا سوم، تمام عرصه زندگی بشریت را فرا خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه با فناوریهای جدید باید مواجه داشت، افزود: مواجه با فناوریهای جدید به سه شکل است؛ گروه اول علاقهمند به فراگیری تکنولوژیهای جدید هستند و به فرصتهای آن توجه دارند ولی به تهدیدهای آن بیتوجه هستند؛ گروه دوم، فن هراسی دارند و با ورود فناوری جدید، در ابتدا از آن دوری کرده و پس از مدتی به علت اضطرار به سمت آن میروند؛ به علت نوع نگاه این دو گروه که فقط یا به تهدیدها یا به فرصتها نگاه میکنند، اشتباه است.
کارشناس فضای مجازی، رویکرد سوم را برخورد حکیمانه دانست که رهبر معظم انقلاب نیز برآن تاکید دارند، عنوان کرد: رویکرد برخورد حکیمانه، نگاه ویژه به تهدیدها و فرصتها را اولویت خود میداند که سریعتر باید از آن به صورت محدود و مشروطه استفاده کرد.
امامی با بیان اینکه هوش مصنوعی از دو سال پیش، بیشتر مورد استفاده مردم قرار گرفت، اظهار داشت: با توجه به وجود لایههای کاربردی، مدیریت، توسعه دهنده و حکمرانی و سیاست گذاری در هر ابزاری، در حال حاضر غالباً از لایه کاربردی این ابزار مورد استفاده قرار میگیرد.
پژوهشگر و مدرس هوش مصنوعی در یزد اضافه کرد: اگر افراد در هر زمینه شغلی، هوش مصنوعی را به آن اضافه کنند، بدون شک با دقت، کیفیت و سرعت بالاتری که دارد، سبب ارتقا مشاغل خواهد شد.