شناسهٔ خبر: 69747787 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۵ آبان ۱۳۸۰

خاطرات هاشمی رفسنجانی: شب، آشیخ حسین هاشمیان [عموزاده] و محسن هاشمیان آمدند. حال آشیخ حسین رو به بهبودى است، ولى هنوز راه رفتن برای او مشکل است؛ ولى‌کار را شروع کرده و مسأله انتقال آب از چهارمحال بختیارى به رفسنجان را پیگیرى مى‌کند و معتقد است که بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه آن نیست که باید از طریق فروش آب به صاحبان باغات پسته تأمین شود. گفتم، احتمالاً مخالفت‌هایى از سوى خوزستانى‌ها و اصفهانى‌ها شروع شود و هزینه طرح هم بیش از اینها بشود. قرار شد، توجیه اقتصادى طرح را ارسال کندکه ببینم.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سرویس تاریخ «انتخاب»: اکبر هاشمی رفسنجانی با دو دوره ریاست جمهوری ایران، سابقه ریاست مجلس و ریاست مجمع تشخیص مصلحت و بسیاری مناصب مهم دیگر، از مهمترین شخصیت‌های تاریخ معاصر ایران به شمار می‌رود.
 
«انتخاب» هر شب خاطرات روزنوشت هاشمی را منتشر می‌کند.
 
۲۵ آبان ۱۳۸۰: در خانه بودم. تمام وقت به مطالعه گذشت. مهدى، [مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور] گفت، با سقوط قيمت نفت و احتمال كم‌كردن توليد و بالارفتن مصرف بنزين و گازویيل و مازوت دركشور، وزارت نفت هم مشكل پيدا كرده است.  
 
شب، آشيخ حسين هاشميان [عموزاده] و محسن هاشميان آمدند. حال آشيخ حسين رو به بهبودى است، ولى هنوز راه رفتن براي او مشكل است؛ ولى‌كار را شروع كرده و مسأله انتقال آب از چهارمحال بختيارى به رفسنجان را پيگيرى مى‌كند و معتقد است كه بيش از 400 ميليارد تومان هزينه آن نيست كه بايد از طريق فروش آب به صاحبان باغات پسته تأمين شود. گفتم، احتمالاً مخالفت‌هايى از سوى خوزستانى‌ها و اصفهانى‌ها شروع شود و هزينه طرح هم بيش از اينها بشود. قرار شد، توجيه اقتصادى طرح را ارسال كندكه ببينم.
 
بحران فلسطين ادامه دارد. [یاسر] عرفات، [رییس تشکیلات خودگردان فلسطین]، در آمريكا نتوانسته با [جرج] بوش ملاقات كند و [آریل] شارون، [نخست‌وزیر اسراییل]، نظر اتحاديه اروپا و شوراى امنيت [سازمان ملل] را ردكرده و آمريكا برسران لبنان فشار دارد كه حساب‌هاى حزب‌الله را به عنوان گروه تروريستی مسدودكنند و آنها مقاومت مى‌كنند.
 
ده ناو جنگى آمريكا و انگليس، از كانال سوئز به سوى درياى عمان گذشته‌اند وكانادا سه ناو اعزام كرده است و فرانسه، اولين گروه نيروهاى نظامى را به منطقه فرستاده و پارلمان آلمان تصويب كرده كه نيرو اعزام شود و استراليا هم نيرو اعزام كرده و ژاپن هم كمك تداركاتى تصويب كرده و دولت عراق اعلام كرده كه حمله آمريكا به عراق قطعى است.
 
يك مهندس اسپانيايى‌گفته، اول انقلاب در صنايع نظامى ايران كار مى‌كرده و سپس به خاطر آزارى كه در ايران ديده، به عراق رفته و موشك‌هاى اسكاد را بهينه‌سازى‌كرده و موشك «الحسين»  را ساخته است. 
 
سازمان ملل با آمدن [برهان‌الدین] ربانى، [رییس‌جمهور دولت مجاهدین] به كابل موافقت كرده، ولى آمريكا گويا مخالف است. ملاعمر، [رهبر طالبان]، به نيروهايش دستور داده است، قندهار را تخليه كنند و به كوه بزنند و طالبانِ محاصره شده در كُندوز هم آماده خارج شدن‌‌اند. 
 
ديشب در نقاطى از تهران و شهرستان‌ها، بعد از مسابقه [تیم‌های ملی فوتبال ایران و ایرلند]، خرابكارى‌هايى شده است.
لینک کوتاه کپی لینک