شناسهٔ خبر: 69739700 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

درخواست سیاستمدار هلندی برای سلب تابعیت مسلمانان مراکشی

پس از خشونت‌هایی که پس از یک مسابقه فوتبال به واسطه اقدامات تحریک‌آمیز طرفداران یک تیم صهیونیستی در آمستردام به وجود آمد، وایلدرز سیاستمداران افراطی هلندی خواستار سلب تابعیت مسلمانان مراکشی مقیم هلند شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه هسپرس، پارلمان هلند یک جلسه طولانی با حضور اعضای دولت برگزار کرد که موضوع آن با توهین، حمله و پایین کشیدن پرچم فلسطین در جریان تنش‍‌های پس از یک مسابقه فوتبال بین تیم‌هایی از هلند و رژیم صهیونیستی بود که هیچ گونه مداخله‌ای از سوی مقامات هلندی برای جلوگیری از اقدامات طرفداران تیم صهیونیستی انجام نگرفت و درنتیجه احساسات مسلمانان برانگیخته شد.

 در طول این جلسه وایلدرز، سیاستمدار راست افراطی و رهبر حزب «آزادی» که در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد، مسلمانان را مسئول آنچه «حملات خشونت‌آمیز» به هواداران باشگاه «اسرائیلی» خواند، دانست و به طور مشخص از هلندی‌های مراکشی الاصل نام برد.

در همین راستا، این سیاستمدار هلندی که به دشمنی با هرآنچه که به اسلام مرتبط است شناخته می‌شود، خواستار اعمال حداکثر مجازات برای دست‌اندرکاران این حوادث و سلب تابعیت هلندی از کسانی شد که دارای تابعیت دوگانه هستند.

وی در سخنانی گفت: ما مسلمانانی را در حال شکار یهودیان در خیابان‌های آمستردام دیده‌ایم و این بدان معنا است که فقط می‌توان از آن به عنوان یک جنایت نام برد. باید مجازات‌های سختی برای یهودی‌ستیزی اعمال شود، از جمله سلب تابعیت از شخص درگیر در صورت داشتن تابعیت. 

وایلدرز از وجود یک رویکرد مشترک در میان احزاب ائتلاف دولتی در هلند برای تشدید جرم انگاری «یهود ستیزی» استفاده کرد و الزامات سختگیرانهای را برای ادغام مهاجران در جامعه هلند مطرح کرده است.

از سوی دیگر، سیاستمداران مخالف وایلدرز او را متهم کردند که برای دامن زدن به نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان تلاش می‌کند؛ فرانس تیمرمانز، سیاستمدار سوسیال دموکرات، در سخنانی گفت که رهبر حزب «آزادی» به همراه پیروانش بر تعقیب کسانی اصرار دارد و در وقایع اخیر و آنها را به تروریسم متهم می‌کند. درحالی که این اقدام دامن زدن به شرایط موجود است و نمی‌توان با نفرت‌پراکنی به جنگ نفرت‌پراکنی رفت.

اگرچه بین احزاب مخالف و اکثریت هلندی در مورد لزوم مبارزه با یهودستیزی توافق وجود دارد، اما در مورد تصورات موجود نسبت به مبارزه با نفرت‌پراکنی علیه یهودیان اختلاف نظر وجود دارد.

انتهای پیام