شناسهٔ خبر: 69748951 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

جلسه اضطراری کابینه هلند به دنبال خشونت هواداران تیم «مکابی»

اقدامات خشونت‌بار هواداران تیم فوتبال «مکابی» تل‌آویو در هلند، وزیر دارایی این کشور استعفا کرده و چند عضو دولت نیز تهدید به استعفا کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رسانه‌های محلی هلند گزارش دادند که اعضای کابینه این کشور روز جمعه در یک جلسه اضطراری در مورد مشکلات دولت در برخورد با خشونت‌های خیابانی با یکدیگر بحث و گفت وگو کرده‌اند.

همچنین گزارش‌هایی منتشر شده که دولت ائتلافی ممکن است به دلیل مشکلات مربوط به خشونت‌های هفته گذشته سقوط کند. رسانه‌های محلی اعلام کردند که «نورا آچه‌بار» وزیر دارایی هلند روز جمعه از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

آچه‌بار دادستان سابق و متولد مراکش است که اعتقاد دارد اظهارات وزرای دولت درباره حوادث هفته گذشته در حمله به هواداران اسرائیلی نژادپرستانه بوده است. گفته می‌شود بعد از استعفای وزیر دارایی چند عضو حزب میانه‌رو NSC نیز تهدید به استعفا کرده‌اند.

اگر حزب راست میانه NSC دولت را ترک کند، سه عضو دیگر ائتلاف می‌توانند به عنوان یک دولت اقلیت ادامه دهند یا انتخابات زودهنگام برگزار کنند.

دولت ائتلافی توسط حزب پوپولیست ضد مسلمان گیرت ویلدرز رهبری می‌شود که یک سال پیش در انتخابات سراسری در صدر قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، تماشاگران صهیونیست پنجشنبه شب (۱۷ آبان ماه) پس از بازی تیم‌های فوتبال «مکابی» تل‌آویو و «آژاکس» آمستردام، پرچم فلسطین را پاره کردند و شعارهایی ضد فلسطین سر دادند که با واکنش شهروندان هلندی از جمله جوانان مسلمان روبه‌رو شد.

اقدامات خشونت‌بار هواداران تیم «مکابی» تل‌آویو در هلند، وارونه جلوه دادن عامدانه کنش و واکنش در حوادث آمستردام از سوی رسانه‌های غربی، قربانی جلوه دادن رژیم صهیونیستی و چنگ زدن به ریسمان «یهودستیزی» تلاش برای توجیه حمایت از صهیونیست‌ها از سوی مقام‌های اروپایی را به وضوح نشان می‌دهد.

تردیدی نیست که رویکرد دوگانه و ریاکارانه غرب در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی در خاورمیانه سبب شده تا آنها در قلب کشورهای خود پیامدهای اقدامات خشونت‌بار و نفرت‌پراکنی‌های صهیونیست‌ها را شاهد باشند.

نسل کشی اسرائیل با کشتار عامدانه مردم فلسطین، عواقب بسیار جدی برای این رژیم و حامیان غربی آن در آینده خواهد داشت و حوادث آمستردام و واکنش مقام‌های اروپایی بار دیگر احساس مصونیت از مجازات را برای رژیم صهیونیستی زنده کرد.

ویرانی کامل غزه، بمباران بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و مدارس آژانس آنروا؛ کشتار آگاهانه خبرنگاران و کارکنان درمانی؛ مسدود کردن تمامی مسیرهای ورود مواد غذایی، آب، دارو یا سوخت به نوار غزه؛ همه و همه به معنای یک نسل‌کشی واقعی و حمله به تمام قوانین بین‌المللی اعم از جنگی و بشردوستانه است. شکاف میان گفتمان‌ و سیاست‌های اتحادیه اروپا در برابر توحش صهیونیستی نشان می‌دهد که هزینه این همدستی و حمایت بی قید و شرط از جنایت‌های اسرائیل، برای خود اروپا گران تمام شود.

برچسب‌ها: