شناسهٔ خبر: 69731581 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آغاز ساخت ۲۵ واحد آموزشی بامشارکت خیران در استان

در ادامه سفر وزیر آموزش و پرورش به اصفهان ساخت ۲۵ واحد آموزشی بامشارکت خیران در استان اصفهان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در این آئین گفت: همزمان با روز حماسه و ایثار اصفهان در راستای پاسداشت فداکاری و ایثار شهدا و در امتداد از خودگذشتگی‌های دیار نصف جهان با مشارکت خیران و نهاد‌ها و دولت، ساخت این تعداد واحد آموزشی باحضور علیرضا کاظمی در استان آغاز شد.


محمدرضا ابراهیمی افزود: این مدارس در ۱۹ منطقه آموزش و پرورش استان احداث خواهند شد که بخشی از این واحد‌های آموزشی با مشارکت خیران مدرسه ساز، تعدادی دیگر هم با اعتبارات دولت و تعدادی دیگر با سرمایه گذاری بنگاه‌های اقتصادی احداث خواهند شد تا چالش فضای آموزشی در استان کمتر شود.


وی گفت: با افتتاح و بهره برداری از این واحد‌های آموزشی ۲۰۸ کلاس درس به مساحت ۲۹ هزار ۷۶۲ متر مربع به سرجمع فضا‌های آموزشی استان اصفهان افزوده خواهد شد.


مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: توسعه زیرساخت‌های آموزشی و همچنین بهسازی و نوسازی مدارس در استان اصفهان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است که همت دولت و خیران را می‌طلبد.