مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در این مراسم گفت: با کمک و مشارکت این خیر تاکنون ۱۸ مدرسه کانکسی در استان جمع آوری و با مدارس ایمن و مستحکم جایگزین شده است.
لنجابی افزود: همچنین طی تفاهمنامهای، این خیر نیک اندیش ساخت هشت مدرسه دیگر در راستای حذف مدارس کانکسی تعهد کرد.
معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور هم گفت: امسال بیش از هزار و ۷۰۰ مدرسه در کشور تحویل آموزش و پرورش شده که ۵۰ درصد این مدارس را یا خیرین به تنهایی و یا با مشارکت دولت ساختهاند.
راشکی افزود: سیاست دولت چهاردهم در حوزه مدرسه سازی مشارکت حداکثری با مردم است و قرار است استانداران در کار آموزش و پرورش و در رأس آن مدرسه سازی توجه داشته باشند.
دکتر جمالیان نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: افرادی در سطح کشور وجود دارند که نه تنها مؤسس مدرسهسازی هستند بلکه آنها معلم بزرگی در حوزه اخلاق هستند.
استاندار مرکزی هم با قدردانی از مشارکت خیران مدرسه ساز، استفاده از ظرفیت خیران برای کاهش مشکلات جامعه را ضروری دانست و گفت: مدرسه مکان پرورش آینده سازان کشور است، بنابراین امر مدرسه سازی از اهمیت بالایی برخوردار است.
زندیه وکیلی افزود: در مدرسه علاوه بر محتوا فضای تحصیل تأثیر بسیار زیادی در تربیت دانشآموزان دارد، مدرسهسازی بر کیفیت تحصیل و تربیت دانشآموز مؤثر است و شخصیت فرد در مدرسه شکل میگیرد، بنابراین خدمتی که خیرین نیز در امر مدرسهسازی انجام میدهند، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
در این آیین خیر نیکوکار حاج اکبر ابراهیمی، متعهد شد تا تمام مدارس نیمه کاره استان را تکمیل کند.
مراسم گرامیداشت خیّر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی
خیّر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی علاوه بر مشارکت در مدرسه سازی در طرحهای آبرسانی، کمک به ایتام و نیازمندان فعال است و پدر آبرسان ایران لقب دارد.
صاحبخبر -
∎