شناسهٔ خبر: 69717921 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی:

خیران می‌توانند به رشد و توسعه پایدار استان کمک کنند

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور برجسته خیران در بخش‌های مختلف، می‌تواند به رشد و توسعه پایدار استان مرکزی کمک کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید محمد جمالیان ظهر امروز _چهارشنبه بیست‌وسوم آبان_ در آئین تجلیل از خیر مدرسه‌ساز ملی حاج علی اکبر ابراهیمی اظهار کرد: نقش خیران در توسعه زیرساخت‌های حوزه آموزش و سلامت کلیدی و ستودنی است.

وی افزود: حضور فعال خیران مدرسه‌ساز موجب تقویت و ارتقای کیفیت و دسترسی به آموزش برای دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی خواهد شد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور برجسته خیران در بخش‌های مختلف، می‌تواند به رشد و توسعه پایدار استان مرکزی کمک کند.

جمالیان از اختصاص هزار میلیارد ریال از سوی خیر مدرسه‌ساز علی توکلی برای تکمیل مدرسه بیماران ذهنی و کلینیک فرهنگیان اراک خبر داد و افزود: به برکت حضور این خیر، پروژه‌های مهمی در حوزه ساخت و ساز مدارس و سلامت در استان مرکزی به ثبت رسید.

وی گفت: در ادامه این مسیر حاج فخاری یکی از خیران این استان نیز یک هزار میلیارد ریال برای احداث مدرسه ویژه بیماران ذهنی و کلینیک فرهنگیان در استان مرکزی سرمایه‌گذاری خواهد کرد که این امر نویدبخش آینده‌ای روشن برای استان مرکزی است.

نماینده مردم اراک خاطرنشان کرد: حاج اکبر ابراهیمی نه تنها در مدرسه‌سازی فعالیت دارند بلکه در حوزه اخلاق هم یک معلم هستند و این افراد باید در جامعه معرفی شوند تا جوانان و نوجوانان سیره رفتاری و خیرخواهی آن‌ها را الگو و چراغ راه خود قرار دهند.

جمالیان ادامه داد: خیر ملی، حاج علی اکبر ابراهیمی، نه تنها در حوزه مدرسه‌سازی و آبرسانی پروژه‌های بزرگی را به انجام رسانده، بلکه در زمینه حمایت از خانواده‌های معلول نیز اقدامات شایسته‌ای انجام داده است.

ساخت ۱۷۰۰ مدرسه در کشور

علیرضا راشکی معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم اظهار کرد: هزار و ۷۰۰ مدرسه امسال در کشور ساخته و تحویل آموزش و پرورش شده است.

وی افزود: با مشارکت و هم‌افزایی خیران نیک‌اندیش مانند حاج اکبر ابراهیمی، امسال بیش از ۱۷۰۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: از این تعداد ۵۰ درصد مدارس توسط خیران یا به صورت مشارکتی با دولت ساخته شده است.

راشکی خاطرنشان کرد: استفاده از مشارکت حداکثری خیران و نیکوکاران، سیاست دولت چهاردهم در امر مدرسه‌سازی است و رئیس‌جمهور در دیدار با خیران بر استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت این قشر از جامعه برای تأمین نیازهای آموزش و پرورش تاکید کرده است.

وی عنوان کرد: مقرر شد تا مجموعه‌ای ایجاد شود تا استانداران در حوزه آموزش و پرورش و به‌ویژه مدرسه‌سازی فعالیت بیشتری داشته باشند.

جمع‌آوری ۱۸ مدرسه کانکسی در استان مرکزی

جواد لنجابی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی هم اظهار کرد: ۱۸ مدرسه کانکسی در این استان با مساعدت خیران جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه خیران بازوان اجرایی دولت در امر مدرسه سازی هستند افزود: خیران این اداره کل را در تکمیل و ساخت یاری می‌دهد که اگر این افراد نیکوکار نباشند نوسازی مدارس، با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

به گزارش ایمنا، در این آئین خیر نیکوکار حاج اکبر ابراهیمی، متعهد شد، تمام مدارس نیمه‌کاره استان مرکزی را تکمیل کند.

همچنین این خیر، ساخت ۲۰۰ مدرسه در استان مرکزی و آبرسانی به ۵۰ روستا را متعهد شد.