به گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری سیودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران؛ آئین ادای احترام و تجدیدمیثاق با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، در نخستین روز سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، چهارشنبه، ۲۳ آبان؛ با حضور حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی؛ عبدالحسین کلانتری، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ علی رمضانی، دبیر ستاد سیودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران؛ مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی جمعی از کتابداران برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی گفت: امروز برای من روز بسیار مبارکی است که در خدمت دستاندرکاران هفته کتاب هستم این هفته را به شما تبریک میگویم که در فضای حرم امام(ره)، شهدای عزیزمان و شهدای ماههای اخیر را گرامی میداریم.
وی ادامه داد: کتاب در لغت عرب بهمعنای تثبیت و تحکیم هرچیزی گرفته شده است؛ مانند آیهای که میفرمایید: «ما جهاد را بر شما تحکیم کردیم» بنابراین بحث کتابت بسیار مهم است؛ چراکه علوم و تحولات و خاطرههایی را تثبیت میکنید تا فراموش نشود. وقتی کتابت پدید میآید کتابخانه هم ایجاد میشود؛ کتاب و کتابخانه در قدیم مربوط به قشر خاصی بود و در دسترس همه نبود.
تولیت آستان مقدس امام خمینی(ره) در ادامه بیان کرد: آفت کتاب «کتابسازی» است. ارزش انسان، انتشار ۵۰۰ عنوان کتاب برای پُربار شدن رزومه نیست؛ بهعبارت دیگر باید کاری کرد که ارزش کتاب به تعداد صفحات آن نباشد. عدهای کتابساز هستند، کپیمیکنند، بنابراین تولیدی انجام نمیشود. برای غنای فرهنگی کشور، آمار فرهنگی موثر است اما بسیاری از کتابها، تولید فرهنگی محسوب نمیشود؛ این معضل در پایاننامهها نیز میتوان دید.
وی افزود: مجموع کتابهای امام خمینی(ره) کمتر از ۳۰ عنوان بود، اما دوستانی داشتند که بسیار پُرمطالعه و خود ایشان هم بسیار اهل کتاب بودند. فعالیت فرهنگی در قالب کتاب بسیار مهم است قدر کارتان را بدانید؛ به شما خداقوت میگویم.
انتهای پیام