به گزارش راهبرد معاصر، ریاض منصور، از شورای امنیت درخواست کرد که در خصوص قحطی در غزه اقدام کند.
او به شورای امنیت گفت: «بیایید تامل کنیم. اسرائیل قحطی را به عنوان یک روش جنگی برای اهداف پاکسازی قومی و پیشبرد اهداف استعماری خود اجرا کرده است».
وی افزود: «هر مردی که ما نسبت به آن هشدار دادیم، هر آنچه اسرائیل انکار کرد، در برابر چشمان ما اتفاق میافتد. ما در آخرین مراحل یک طرح هماهنگ برای تخلیه مناطق وسیع غزه از جمعیت فلسطینی آن هستیم.»
منصور همچنین طرح اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و گفت: مردم فلسطین بار دیگر با مرگ، سلب مالکیت و آوارگی مواجه هستند، اما باز هم تکرار میکنیم، ما ناپدید نخواهیم شد. ما مانند درختان زیتون در سرزمین خود ریشه داریم.»
سازمان ملل متحد امروز سهشنبه نسبت به کاهش چشمگیر کمکهای بشردوستانه به نوار غزه به ویژه وضعیت «فاجعهبار» شمال آن هشدار داد.
آمریکا در ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) به رژیم اسرائیل مهلت داد تا امکان افزایش انتقال کمکهای بشردوستانه به غزه را فراهم کند. این مهلت امروز سهشنبه یا چهارشنبه (فردا) به پایان میرسد، اما معلوم نیست واشنگتن به دلیل خودداری تل آویو از عمل به این خواسته، چه اقدامی بکار خواهد بست.
لوئیز واتریج افسر ارشد اورژانس آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در پاسخ به این سوال که آیا نشانههایی مبنی بر بهبود وضعیت قبل از ضرب الاجل روز چهارشنبه وجود دارد یا خیر، تاکید کرد که میزان «ورود کمکها به نوار غزه در کمترین سطح خود در چند ماه گذشته قرار دارد».
دفتر کمکهای بشردوستانه سازمان ملل متحد اخیرا اعلام کرد که حمله یک ماهه اسرائیل به شمال غزه مانع از ارسال کالاهای ضروری به این منطقه شده و اکنون ۷۵ تا ۹۵ هزار نفر از مردم غزه به کمک امدادی فوری نیاز دارند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت حدود ۱۳ ماه از تجاوز به غزه، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد./ ایرنا
∎