شناسهٔ خبر: 69711172 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تاکید فرماندار میاندوآب برتسریع پرداخت تسهیلات فرزندآوری

فرماندار میاندوآب گفت: در برخی موارد شاهد کم‌کاری برخی از بانک‌ها در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستیم که باید این موضوع حل شود

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضایی امروز در جلسه کارگروه جوانی جمعیت شهرستان میاندوآب با اشاره به اهمیت موضوع جوانی جمعیت، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های دولتی موظف هستند برای مجموعه خود با موضوع جوانی جمعیت برنامه تدوین شده ارائه دهند.

 فرماندار میاندوآب با اشاره به پرداخت تسهیلات فرزندآوری، افزود: هرچند میاندوآب در معرفی و میزان پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری جزو رتبه‌های برتر استانی است؛ ولی در برخی موارد شاهد کم‌کاری برخی از بانک‌ها هستیم که باید این موضوع حل شود.

 وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه کم‌کاری در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست، گفت: برخی از شهروندان از عدم همکاری و پاسخگویی مناسب از سوی رئیس یا کارکنان برخی از بانک‌ها گلایه‌مند هستند.

 رضایی با بیان اینکه با متخلفان در این زمینه برخورد می‌شود، تصریح کرد: نباید عملکرد منفی یک نفر باعث بدنامی کل سیستم شود؛ لذا پیگیری و برخورد قانونی با متخلفان انجام می‌شود.

 فرماندار میاندوآب اظهار کرد: مشکلات موجود در ارائه تسهیلات بانکی جوانی جمعیت احصاء شده و علت عدم پرداخت تسهیلات گزارش شود.

 وی گفت: اگر مشکل در شهرستان قابل حل بود اقدام لازم انجام شده و در غیر این صورت به مراجع استانی گزارش خواهد شد.

 در این جلسه که با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها و نهاد‌های حمایتی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سالن شهید باکری فرمانداری برگزار شد؛ هر یک از بانک‌ها گزارشی از میزان پرداخت تسهیلات را ارائه کردند.

 اهمیت موضوع جوانی جمعیت تا جایی است که رهبر معظم انقلاب در سال ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را در ۱۴ بند با عنایت به اهمیّت مقوله جمعیّت در اقتدار ملّی و باتوجه‌به پویندگی، بالندگی و جوانی جمعیّت کنونی کشور به‌عنوان یک فرصت و امتیاز و در جهت جبران کاهش نرخ رشد جمعیّت و نرخ باروری در سال‌های گذشته به همه دستگاه‌ها ابلاغ نمودند.

 این موضوع نیز نشان می‌دهد که مسئله جمعیت یک مسئله بنیادی و کلیدی محسوب شده و اگر تغییری در روند رشد نامناسب فعلی ایجاد نشود تا ۳۰ سال آینده با جمعیتی پیر در کشور مواجه خواهیم بود که نتیجه شعار “فرزند کمتر، زندگی بهتر” بوده و اکنون یک زنگ خطر محسوب می‌شود و امروز همه کسانی که نسبت به آینده ایران توجه داشته و دوراندیشی دارند باید آن را موردتوجه قرار دهند.