شناسهٔ خبر: 69705509 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

طی یک عملیات مشترک

سرشاخه‌های اصلی جریان انحرافی مهدویت در تربت‌حیدریه دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب تربت‌حیدریه گفت: طی یک عملیات مشترک جامعه اطلاعاتی، سرشاخه‌های اصلی جریان انحرافی فعال در موضوع مهدویت دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

محمدحسین حسن نژاد افزود: علیرغم هشدار مسئولان قضایی و امنیتی، افرادی در قالب یکی از فرقه‌های انحرافی با برگزاری جلسات اقدام به تبلیغات در فضای مجازی و جذب برخی شهروندان به ویژه جوانان به نشر عقاید انحرافی فرقه خود می‌پرداختند.

وی بیان کرد: این افراد پس از رصد و شناسایی عوامل اصلی توسط حافظان امنیت در عملیاتی مشترک توسط جامعه اطلاعاتی در روزهای گذشته دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که در بازرسی از محل زندگی و کار این افراد انواع تجهیزات تولید محتوا در فضای مجازی، نمادهای فرقه ضاله، ده‌ها جلد انواع کتاب بروشور و جزوه گمراه کننده و انواع نماد و پرچم کشف و ضبط شد.

به نقل از دادستانی شهرستان تربت‌حیدریه، حسن نژاد در پایان گفت: خبرهای تکمیلی پس از تحقیقات کارشناسی و اطلاعاتی منتشر و به اطلاع عموم مردم مؤمن و انقلابی خواهد رسید.

انتهای پیام