شناسهٔ خبر: 75767448 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نماینده کرمان و راور خبر داد:

جدیدترین خبر در مورد پروژه انتقال آب خلیج فارس به کرمان

نماینده مردم شهرستان‌های کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه راهبردی خط دوم انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی و استان کرمان وارد مرحله نهایی اجرا شد.

صاحب‌خبر -

جدیدترین خبر در مورد پروژه انتقال آب خلیج فارس به کرمان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهباز حسن پور نماینده مردم شهرستان‌های کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از خط دوم انتقال آب خلیج فارس با حضور در شرکت تأمین آب خلیج فارس و بررسی دقیق روند پیشرفت پروژه، گفت: انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی، رؤیایی بود که امروز با پیگیری‌های شبانه‌روزی و هماهنگی با دستگاه‌های ملی و استانی، در حال تبدیل شدن به واقعیت است.

 

وی افزود: این طرح، تنها یک پروژه عمرانی نیست؛ بلکه مسیر نجات آینده کرمان و صنایع بزرگ آن است.

 

حسن پور با اشاره به اینکه پس از جلسه با ریاست جمهوری و طرح مسائل و مشکلات در خصوص حوزه آب استان کرمان بلافاصله از روند اجرای خط دوم بازدید کرده است، ادامه داد: در نشست با رئیس جمهور، موضوع انتقال آب و ضرورت تسریع در اجرای این طرح را در دستور کار قرار دادم و پس از آن مستقیماً به شرکت آب خلیج فارس آمدم تا از نزدیک روند پیشرفت پروژه را پیگیری کنم.

 

وي ، با اشاره به گزارش ارائه شده توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده، لوله‌های خط انتقال آب خلیج فارس اکنون به تصفیه خانه کرمان رسیده است و تنها عملیات نهایی شامل نصب پمپ‌ها و مخازن بین‌راهی باقی مانده که به‌زودی تکمیل خواهد شد.

 

 

عضو مجمع نمایندگان استان کرمان تأکید کرد: برای سرعت بیشتر در پیشرفت پروژه، از شرکت‌های بزرگ و توانمند کشور دعوت می‌کنم که وارد میدان شوند، زیرا امروز همه ما مسئول نسل آینده کرمان هستیم.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: این موفقیت نتیجه پیگیری، هماهنگی و مطالبه گری مستمر بود و ما اجازه نخواهیم داد این پروژه متوقف شود.

 

حسن پور، افزود: اولویت من همچنان حمایت از صنایع بزرگ و پروژه‌های مؤثر بر توسعه استان کرمان است و این انتقال آب، زمینه‌ساز تثبیت سرمایه‌گذاری‌های بزرگ و افزایش اشتغال خواهد بود.

 

وی ادامه داد: جزئیات بیشتر و برنامه‌های بعدی پروژه را در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام خواهم کرد.