شناسهٔ خبر: 69690735 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

صادرات ۱۱ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان شمالی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: شرکت‌های تعاونی استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ میلیون دلار کالای تولیدی خود را به کشورهای مختلف صادر کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی اسلام خواه اظهار کرد: بیشتر کالا‌های صادراتی تعاونی‌های استان شامل بافته‌های داری، گرانول، تولیدات دانش بنیان، مصالح ساختمانی و مواد غذایی است.

وی تصریح کرد: این محصولات تولیدی بیشتر به کشور‌های عراق، تاجیکستان، افغانستان و ترکمنستان صادر شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به مشکلات مربوط به کمبود نقدینگی برای صادرکنندگان گفت: کمبود نقدینگی لازم و فهرست اقلام مجاز صادراتی موضوع مصوبه کارگروه ماده ۱۲ صادرات و واردات از مشکلات صادرکنندگان است.

وی نبود گذرگاه مرزی را از دیگر مشکلات صادرکنندگان عنوان و خاطرنشان کرد: نبود این ظرفیت در استان سبب شده تا صادرکنندگان ترانزیت کالا را از طریق گمرک استان‌های دیگر انجام می‌دهند که در این زمینه متحمل هزینه‌های بسیار می‌شوند.

برچسب‌ها: